Петър Зехтински: "Арда" има своите шансове срещу "Локомотив"


Бившият футболист на "Арда" Петър Зехтински, който в момента е шеф на Дирекция "Спорт и младежки дейности" в Община Пловдив, следи с интерес представянето на "сините" в елитната футболна лига. Той смята Стамен Белчев за един от най-добрите треньори в България в момента и вярва, че той може да изгради добър отбор, но му трябва време. Зехтински се надява "Арда" да устои в предстоящите три тежки мача, първият от които срещу "Локомотив"-Пловдив. Двубоят ще се състои на стадиона на пловдивския тим, тъй като "Арда" играе там домакинските си мачове. Чуйте в звуковия файл коментара на Петър Зехтински за следващите три двубоя на "Арда":

Петър Зехтински: Следващите три мача ще са трудни за "Арда" - срещу "Локомотив", ЦСКА и "Черно море", все можещи отбори, според мен. "Локомотив" изкара късмет срещу "Спартак"-Търнава и отбеляза гол. Това го класира и сега е със самочувствие.

Очаквам за двубоя "Арда"."Локомотив" стадионът да се напълни, да има 7-8 хиляди зрители и да стане хубав мач. Късметът на "Арда" е, че и срещу "Локомотив", и срещу ЦСКА играят точно между важните участия в евротурнирите. Може да станат размествания в съставите или играчите да са уморени. Може някои от титулярите да не играят. Така че "Арда" има своите шансове. Всеки мач си е сам за себе си.

Вижте още

Дядо Коледа пристига с теснолинейката

Ако все още се чудите, къде може да срещнем дядо Коледа и дали се налага да го чакаме дълго , то това предложение е за вас. Дали белобрадият старец пътува с влак? В специален Коледен влак ще се превърне теснолинейката "Родопи" на 14 декември . Всеки, избрал да се повози с живописната желязна композиция в съботния ден, ще се срещне с Дядо Коледа..

публикувано на 10.12.19 в 13:51

Инициативата "Да работим заедно" помага да постигаш повече по-лесно

Златодобивната компания "Дънди Прешъс Металс" е известна с отношението си към иновациите, прилагани в производството. Инициативата "Да работим заедно" , базирана на теорията на системното лидерство, е друг вид иновативна форма. Тя изгражда екипен дух сред работещите в компанията от Торонто до Крумовград. В двете фирми на "Дънди" в България са..

публикувано на 10.12.19 в 09:20

Мила Авренлиева: Да си вратар е голяма отговорност

Деветокласничката в Езикова гимназия "Христо Ботев" Мила Авренлиева е вратар в спортен клуб по водна топка "Арда" - Кърджали. През 2019 година тя застана на вратата и в националния отбор за девойки, като представи България на европейското първенство. Мила е номинирана от своя клуб за званието "Спортист на годината на община Кърджали". Коя е Мила..

публикувано на 04.12.19 в 15:10

Радан Кънев: Българската индустрия трябва да се възползва, а не да пострада от новите екологични политики на Европа

Новата Европейска комисия, начело с председателя Урсула фон дер Лайен, започна мандата си на 1 декември. Като приоритет на Комисията Фон дер Лайен определи борбата с климатичните промени. В Мадрид се проведе 25-ата конференция по изменение на климата. Българският евродепутат Радан Кънев е представител на ЕНП в Комисията по околна среда и вече е..

публикувано на 03.12.19 в 17:55

Янко Мандаджиев: През 2019 година каякарите на "Арда" са сред най-добрите в страната

През 2019 година Спортен клуб по кану каяк "Арда"-Кърджали отбеляза 45 години от създаването си. В момента треньор в клуба е Янко Мандаджиев и с него си припомняме успехите през този дълъг период, но се концентрираме върху постиженията на възпитаници му през последните 12 месеца. Кошницата с медали на кърджалийските гребци е пълна, успехите са..

публикувано на 03.12.19 в 12:48

Нешка Шопова: Иновативното обучение е успешна практика в СУ "П.Р.Славейков"

Учители от кърджалийското Средно училище "П.Р.Славейков" представят добри практики в партньорското училище "Димитър Благоев" в Стара Загора по програмата "Иновации в действие". Вече трета година кърджалийското школо е иновативно и негови преподаватели с желание споделят своя опит с колегите си от други градове. Какви са предимствата на иновативното..

публикувано на 03.12.19 в 11:46

Сезгин Байрям: Гражданите на Ардино имат големи очаквания, трябва да работим здраво

Общинският съвет в Ардино проведе своята първа работна сесия. Каква е визията за развитие на общината и как смята да ръководи местния парламент, разговаряме с председателя Сезгин Байрям, който за трети мандат ръководи общинския съвет. Чуйте звуковия файл първото му за този мандат интервю за радио Кърджали: Сезгин Байрям: Развитието на общината..

публикувано на 03.12.19 в 11:00