След първото кафе

Предаване "След първото кафе" ...

Зара и Ванеса, 3 клас, урок по легоритъм, СУ

Какво е за едно село да запази училището си?

В ардинското село Боровица посрещат с радост и с надежда предложението училището им да стане и средищно, освен защитено. В едно малко населено място училището е не само място за глъч, празници и обучение, но и то е и стожер, който гарантира селото..

публикувано на 30.07.21 в 16:07

Благовест Саръев: Арда като дебютант в евротурнирите показаха характер и мъжество

Очевидно беше и от първия мач , че отборът на Израел е класен , коментира срещата вчера между кърджалийската Арда и Апоел Беер Шева, треньорът във футболна академия Арда 1924 Благовест Саръев. Това, според него обаче може да донесе само..

публикувано на 30.07.21 в 15:34

Радослав Милев: 30% от активите на Пазара в Кърджали са разпродадени

На днешната сесия общинските съветници ще гласуват предложение от Съвета на директорите на „Пазар на производителите - Кърджали” да се допълни Бизнес плана и инвестиционната програма на дружеството. Тя е приета през 2018 година, но сега се..

публикувано на 30.07.21 в 10:30

За 51-ви път Персеидите събират ученици, студенти и астрономи на Белите брези

От 2 до 17 август на Белите брези за 51 път ще се проведе лятната школа по астрономия. За пореден път под небето на Брезите ще се съберат ученици, студенти, любители и професионални астрономи от различни български градове, училища и университети. Тази..

публикувано на 28.07.21 в 15:07

Иванка Караколева: Ако депутатите са отговорни политици, трябва да приемат актуализацията на бюджета

Правителство, синдикати и работодатели се обединиха в идеите си за актуализация на бюджета за 2021 г. На извънредно заседание Националният съвет за тристранно сътрудничество постигна съгласие и за актуализацията на на бюджета на Държавното обществено..

публикувано на 28.07.21 в 14:13

Комисар Сергей Заимов: Очакваме огнено и напрегнато лято

От 5 април до 15 ноември тази година е пожароопасния сезон за горите в област Кърджали. Периодът е обявен със заповед на областния управител в началото на месец април, не само в Кърджалийска област, но и в цяла България със заповеди на областните..

публикувано на 27.07.21 в 17:57

Багдасаров: БСП ще продължи преговорите с ИТН, но ще отстоява основните си приоритетни политики

БСП ще продължи преговорите с "Има такъв народ" за подкрепа за правителство, като ще отстоява приоритетните за партията политики. Социалистите биха подкрепили в пленарната зала първата политическа сила, но при яснота на имената на министрите в..

публикувано на 26.07.21 в 14:30

Зам.-председателят на 46-ото Народно събрание Мукаддес Налбант: Очаквам работещ парламент

При първото заседание на 46-то Народно събрание , депутатите освен председател Ива Митева , от ИТН, избраха и шестима заместник-председатели на законодателния орган. Това са Мукаддес Налбант - от ДПС, Виктория Василева от "Има такъв народ",..

публикувано на 22.07.21 в 11:33

Георги Чепишев, ИТН: Диалогът е изключително необходим

Днес 46-ото Народно събрание провежда второто си заседание . Депутатите ще гласуват комисия, която да изработи правилника за работа на законодателния орган. Ще бъде обсъдено и създаването на няколко временни комисии. Как видя първият си работен..

публикувано на 22.07.21 в 10:52
Богдан Боев

Богдан Боев: Следвам мечтите си и това ме прави щастлив

Богдан Боев е един от най-добрите фотографи на дива природа в България в момента. Запленен е от света на птиците и животните от ранното си детство в Димитровград. Вече 15-на години снима дивия свят на България, а от 7-8 години е превърнал хобито..

публикувано на 21.07.21 в 13:07