Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тази събота Арда посреща Марица - Пловдив

Снимка: архив

5 контроли ще изиграят футболистите на Арда по време на лятната подготовка за новия сезон. 

Първата среща ще е срещу втородивизионния Марица (Пд) тази събота на „Арена Арда“  и още четири в Боровец, за където тимът ще отпътува на 26 юни. 

Там небесно сините от Кърджали ще се изправят срещу втория тим на ЦСКА 1948  и срещу елитните Локомотив (Сф), Пирин и Хебър.

По публикацията работи: Божидар Чолаков

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Николай Киров (вдясно)

ФК Арда се раздели с Николай Киров

След среща на ръководството на Арда (Кърджали) с Николай Киров, двете страни се разбраха договорът на наставника да бъде прекратен по взаимно съгласие.  Помощникът му Атанас Рибарски също прекрати своя контракт, тъй като поема отбора на Крумовград. От Арда благодарят на двамата треньори и им пожелават успех в бъдеще.

публикувано на 31.05.24 в 14:29

"Арда" се раздели с част от играчите

Няколко дни след края на сезона ръководството на ПФК АРДА се раздели с 8 футболисти, на които договорите с клуба изтекоха. Двама от тях Лъчезар Котев и Ел Мами Тетах, които играха като преотстъпени, се връщат в техните клубове. На Иван Коконов, Деян Лозев, Христо Митев, Илия Юруков, Принс Окезие и Станислав Дюлгеров, договорите изтекоха и те няма да бъдат..

публикувано на 30.05.24 в 09:12
Отборите на Левски и Арда преди началото на срещата, завършила с подеба на кърджалийския тим

Малките волейболисти на Арда ще играят на Супер финали

Волейболният отбор на Арда Кърджали до 14 години отива на Супер финали, които ще определят шампиона на България.  Момчетата на треньора Младен Кавалджиев постигнаха три победи с по 2:0 гейма над отборите на Левски София, Ботев Ихтиман и Родопа Смолян в турнира в Смолян, който приключи днес. В него участваха шест отбора, но само два продължават..

публикувано на 29.05.24 в 14:17

Атанас Рибарски е новият треньор на Крумовград

Атанас Рибарски е новият старши треньор на Крумовград, обявиха официално от клуба.  Младият специалист, който заменя на поста Станислав Генчев, ще поеме отбора от старта на лятната подготовка. В щаба на Генчев влизат помощник-треньорът Мирослав Косев и треньорът на вратарите Биян Саид.  На по-късен етап ще бъдат обявени и останалите членове на треньорския..

публикувано на 29.05.24 в 09:11

Арда гостува на Ботев, ще търси победа за седмо място

С два мача в групата от седмо до десето място днес, 27 май, ще бъде сложен край на плейофите от сезон 2023/24 в Първа лига. Те ще определят дали ЦСКА 1948 или Арда ще играят бараж за участие в евротурнирите срещу ЦСКА София. В двете срещи, които започват в 20:00 часа, Ботев (Пловдив) посреща Арда, а Славия е домакин на ЦСКА 1948. "Канарчетата" и..

публикувано на 27.05.24 в 12:53

ФК Крумовград гостува на Черно море

Днес, отборът на Крумовград гостува на Черно море на стадион "Тича" във Варна. Срещата за двата отбора е последна за сезона на първата ни футболна лига.  Резултатът от мача няма да се отрази на крайното класиране. Тимът на Крумовград ще финишира шести, докато Черно море завършва сезона на второто място. Двубоят е от 18:30 ч., а след края ще бъде..

публикувано на 26.05.24 в 11:55

Малки атлети се съревноваваха в Хасково

Повече от 75 деца се състезаваха в поредица от спортни игри във второто издание на надпреварата „Детска атлетика“ в Хасково. Заместник-кметът на Община Хасково Динко Тенев поздрави децата, родителите, треньорите и организаторите на състезанието и връчи наградите победителите. „Детска атлетика“ е инициатива на Българската федерация по лека атлетика, в..

публикувано на 25.05.24 в 20:45