Второ полувреме

СнимкаSome Details

Емилия Стоянова стана бронзов медалист на Световното по канадска борба в Румъния

Емилия Стоянова стана 3-та на 22 -рото Световното първенство по канадска борба в Констанца, Румъния. Как се представиха и останалите участници от Спортно туристически клуб за хора със  сензорни увреждания, чуйте от бронзовата ни медалистка:

обновено на 06.11.19 в 14:16
Ергюнал Сабри

91 процента искат Ергюнал Сабри да стане почетен гражданин

След като извоюва европейската титла по бокс за младежи пред броени дни, Ергюнал Сабри - Оги стана обект на анкета, която радио Кърджали направи сред своите слушатели на сайта и във фейсбук страницата. Публикувахме допитване до гражданите "Заслужава ли..

публикувано на 30.09.19 в 15:21

Стамен Белчев: Не сме приключили със селекцията

"Селекцията в Арда все още не е завършила. Ако намерим нужните футболисти, които ще ни помогнат, ще ги привлечем". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Стамен Белчев. Старши треньорът на един от новаците в Първа професионална футболна лига не пожела да..

публикувано на 05.07.19 в 16:30

Славейковци тръгват на важни финали по волейбол

Волейболистите на "Арда" участваха във финалната фаза на първенството за възраст до 13 години, която се проведе в Пазарджик. А по-големите, 8-10 клас, тръгват в сряда за Суворово, Варненско. Там са финалните битки, където се надяват на републиканска..

публикувано на 17.06.19 в 15:07

Силно представяне на ватерполистите в Бургас

13-годишните ватерполисти на "Арда" се представиха силно на финалите от Държавното първенство в група "Б", които се проведоха в Бургас. В звуковия файл треньорът Иван Кръстев разказва за състезанието и за предстоящите прояви на своите възпитаници..

публикувано на 17.06.19 в 12:51

Петър Зехтински: "Арда" няма да е еднодневка във футболния елит

"Арда" няма да е еднодневка, твърди бившият футболист на синия отбор Петър Зехтински, който следи развитието на тима. В момента той е директор на дирекция „Спорт и младежки дейности” в Община Пловдив.  Чуйте неговите думи за историческия пробив на..

публикувано на 16.06.19 в 14:13

Галин Урумов: Мечтая да участвам в олимпиада

Една млада надежда от Спортен клуб по кану каяк "Арда" - Галин Урумов - намери място в националния отбор за юноши. В момента юношите и девойките са на лагер на язовир "Кърджали". Техният треньор Цветан Иванов ги готви за предстоящото Европейско..

публикувано на 29.05.19 в 12:01

Васил Визев: Най-големият коз на „Арда“ е Стамен Белчев

Футболният отбор на "Арда" стигна до плейофи за влизане в Първа професионална лига. Решаващият двубой срещу "Септември" - София ще се играе на стадион "Локомотив" в град Пловдив. Кой е най-големият коз на "Арда" за този мач, според футболния специалист..

публикувано на 29.05.19 в 10:57