Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Стайков и Рафи Кадир спечелиха рали спринт Бесапара

2
Плавен Стайков, Руфи Кадил
Снимка: Радио Шумен

Екипажът на "Флат-аут" Пламен Стайков и Рафи Кадир са победителите на рали спринт Бесапара. 

Състезанието се състоя в неделя, а феновете на автомобилния спорт се насладиха на 6 етапа, както и на един специален етап, който се проведе в град Пазарджик, но не участваше във финалното класиране. 

Стайков и навигаторът му Кадир със своя автомобил "Шкода Фабия Р5" запазиха лидерството си през шестте етапа на състезанието. Общото им време е 30:32:9. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още
Приложно колоездене Хасково 2023

Записват за състезание по приложно колоездене в Хасково

Традиционното състезание по приложно колоездене ще се проведе в Хасково по повод празника на града. Това съобщи Деян Александров, Старши експерт „Спортни дейности“ в Община Хасково. То ще се осъществи в рамките на спортния календар по случай Денят на Хасково, който се отбелязва на 8 септември. Желаещите да се включат, могат да направят това утре, 5..

публикувано на 04.09.24 в 18:00

Дамян Петков е победителят в Хасково скейт 2024

В Хасково се проведе първото издание на състезание по скейтборд - Хасково скейт 2024. Победител е 11-годишният Дамян Петков. Това съобщиха от Община Хасково, която организира спортния форум по повод предстоящия празник на Хасково- 8 септември. Представянето на любителите на екстремния спорт оценяваше жури от Българската федерация по скейтборд...

публикувано на 04.09.24 в 17:15

ФК "Арда" отбелязва 100 години на 6 септември

ФК "Арда" отбелязва 100 години на 6 септември. Много представители на спорта в България са потвърдили своето участие на честването на 100-годишнината на клуба. Сред тях е и президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов. Това съобщиха от пресцентъра на клуба. Тържеството ще се проведе  на 6 септември, петък, на АРЕНА АРДА. Присъстващите..

публикувано на 04.09.24 в 16:10
Григор Димитров

Участието на Григор Димитров на четвъртфинал в Ню Йорк спря заради контузия

Григор Димитров приключи участието си на откритото първенство на Съединените щати по тенис.  Българинът се отказа заради контузия срещу Франсис Тиафо в среща от четвъртфиналите на централния корт "Артър Аш" в комплекса "Флашинг Медоус" в Ню Йорк. Американецът водеше след 6:3, 6:7(5), 6:3, а в четвъртия резултата бе 4:1 гейма за Тиафо. Първата ни..

публикувано на 04.09.24 в 08:22
Стадион

100 години ФК "Арда": Контрола с Хебър, приятелски мач с Комотини и още изненади

Отборът на Арда ще използва почивката за националните отбори и ще изиграе контрола, съобщиха от клуба. Проверката ще е на 6-ти септември от 10:30ч. на стадион "Сарая" в село Сарая с отбора на Хебър. От ръководството на Арда съобщават още, че по-късно през деня в Кърджали на "Арена Арда" ще се проведат празненствата по случай 100-годишнината на Арда...

публикувано на 31.08.24 в 12:09

АРДА U16 записа победа в Елитната група

Футболистите на младежкия отбор на АРДА , които се състезават в първенството на Елитната група спечелиха с 3:1 домакинството си на Спартак Плевен.  Играичте на АРДА, които в този мач бяха водени от треньора Ерай Салиф започнаха по-активно срещата и поеха инициативата от самото начало.  В 20-ата минута  Беркай Осман отбеляза първия гол.  След..

публикувано на 30.08.24 в 11:20

Марина Атанасова от Ивайловград стана шампион на България по шахмат при тийнейджърите

Марина Атанасова от шахматен клуб "Ивайловград" спечели купата на България по класически шах до 16 години, съобщиха от клуба във фейсбук.  Най-старият турнир по шахмат в България, "Морско конче" се проведе за 49-ти път край Златни пясъци. В турнира премериха сили 174 участници за определяне на носителите на купата на България.  Шахматен клуб..

публикувано на 30.08.24 в 10:27