Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Бойко Борисов: Кърджали ще има обходен път

| обновено на 19.05.24 в 12:27
3
Снимка: Мехмед Реджеб

Етническата толерантност  в този регион трябва да бъде издигната в култ, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти и членове на партията в Кърджали. “Нищо по-страшно няма от разделението на религиите и впоследствие в партиите. Аз съм сигурен, като видях и водача на ДПС, като гледам и нашия водач, спокойно мога да кажа, Кърджали ще има околовръстно, ще има спортна зала и булевардът ще ви бъде готов. Просто съм убеден, познавайки двамата”, каза в словото си Борисов. Той изрази надежда пред събралото се множество, че “ще работите добре и с новия кмет на Кърджали, за да може да се направи това, което остава в града”.

Тези избори са много важни за България, защото държавата стремглаво върви надолу, каза Цвета Караянчева, водач на листата на ГЕРБ-СДС. Тя каза още, че хората вече нямат доверие в институциите и в политиците, тъй като държавата е излязла извън нормалността. В страната спряха инфраструктурните проекти, спряха и в Кърджали.  И сега, защото е предизборно време, всеки ще ви обяснява за обходния път. Не се връзвайте. Три години, при положение че имаше готов технически проект, имаше отделени пари за учредителни процедури, нищо не се направи по темата.

Време е да натиснем паникбутона и да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България!

Повече може да чуете в звуковия файл. 


Гласувайте за КП ГЕРБ-СДС с листа № 22.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

28 ще са секциите за българите в Гърция

Българите в Гърция ще могат да гласуват в общо 28 секции.  В Атина, където живеят най-много наши сънародници, ще отворят 5 секции. Те са на удобни и лесно достъпни с транспорт места.  На Халкидики ще има 3 възможности за гласуване, което ще улесни както туристите, така и десетките българи, които работят в туристическия сектор.  Не са лишени от..

публикувано на 03.06.24 в 14:09

"Сиела Норма" ще осигури машините за гласуване

Фирмата "Сиела Норма" е избрана за изпълнител по обществената поръчка за осигуряване на машинното гласуване на новите и частични местни избори, насрочени за 23-ти юни тази година. ЦИК сключва рамково споразумение с фирмата, която единствена подаде оферта. Частичен вот ще се проведе  за общински съветници в община Хасково.

публикувано на 21.05.24 в 16:08

ЦИК прие методическите указания за вота

Централната избирателна комисия прие методическите указания за работата на секционните избирателни комисии в страната за изборите 2 в 1 на 9 юни.  Те са различни за секциите, в които ще се гласува само с хартиени бюлетини и за тези, в които ще има и устройства. Заместник-председателят на ЦИК Емил Войнов уточни пред колегите си в комисията как ще се..

публикувано на 21.05.24 в 12:30

Екзитпол се оповестява не по-рано от 20 часа на 9 юни

Резултатите от проучванията, извършвани в изборния ден - екзитпол, се оповестяват не по-рано от 20,00 часа на 9 юни. Централната избирателна комисия забрани с решение на социологическите агенции, които в деня на вота ще правят проучвания "на изход", да оповестяват публично под каквато и да е форма резултати преди приключването на изборния ден...

публикувано на 21.05.24 в 11:08

платена публикация
Костадин Костадинов ще се среща с граждани в Кърджали

Председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов ще разговаря с граждани в четвъртък, 16 май, от 11 часа пред паметника на Васил Левски в Кърджали. Освен с него, с жители на областта ще се срещнат кандидатите за народни представители Георги Георгиев, Анета Георгиева и Ясен Колев. От 10 часа „Възраждане“ кани журналисти на..

обновено на 16.05.24 в 12:11