Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ПФК Крумовград с 6 контроли до старта на новия сезон

Снимка: ПФК Крумовград

От ПФК Крумовград обявиха програмата на клуба по време на лятната подготовка. "Хановете" ще изигрят 6 контроли до началото на новия сезон. Първите три ще се изиграят в Банско, където тимът на Атанас Рибарски ще проведе летен лагер. На 22.06 крумовградчани излизат срещу Пирин (Бл), на 26.06 ще се изправят срещу ЦСКА - София, а на 29.06 ще играят срещу Монтана. На 03.07 футболистите на Крумовград гостуват на стадион "Христо Ботев" на Ботев (Пд). "Канарчетата" вече обявиха "вход свободен" за тази контрола. На 06.07 тимът пътува до Стара Загора, където ще гостува на Берое. Последната проверка за 6-тите от изминалия сезон ще се проведе в Пловдив на 13.07, а противник на "хановете" ще е местният Спартак.

По публикацията работи: Ангел Чавдаров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Локомотив (Пловдив) повали Арда в мач с два червени картона

Отборът на Локомотив (Пловдив) започна с победа новия сезон във футболната Първа лига, след като „черно-белите“ постигнаха минимален успех с 1:0 над Арда (Кърджали) като домакин. Единственото попадение в срещата бе дело на Ефе Али в 41-ата минута.  В четвъртата минута от добавеното време на първата част гол на Тонислав Йорданов от състава на гостите бе..

публикувано на 20.07.24 в 22:11

Крумовград надви Славия с 1:0

Крумовград започна с успех новия сезон в efbet Лига. Тимът, който играе втори сезон в елита на България, надви Славия с 1:0 в двубой от първия кръг на шампионата.  Единственото попадение в мача бе дело на Божидар Кацаров (11), който през второто полувреме получи и червен картон. Двата отбора изиграха доста контроли по време на лятната подготовка...

публикувано на 19.07.24 в 23:25

В Ардино организират тенис турнир в памет на Джофи

От 25 до 28 юли в Ардино под патронажа на кмета инж. Изет Шабан ще се проведе 16-я международен турнир по тенис на маса за момчета и момичета до 13 години в памет на изтъкнатия тенисист и треньор Дургут Адемов – Джофи. Очаква се в надпреварата да участват отбори от Турция, Гърция, Македония, както и от водещи клубове в България. Международната..

публикувано на 16.07.24 в 17:08

Тунчев: Англия разполагаше с по-голям потенция, но Испания заслужено спечели

Отборът на Испания напълно заслужено стана новият европейски шампион по футбол, след като на финала победи Англия  с 2 на един гола. Това каза в ефира на Радио Кърджали старши треньорът на "Арда" Александър Тунчев: "Испанзите показаха най-добрия футбол и заслужено спечелиха с оглед на това, че не допуснаха нито една загуба целия турнир. Най-инфарктен..

публикувано на 15.07.24 в 14:48
Петър Стойчев в края на маратонското плуване

Петър Стойчев с нов голям успех

Роденият в Момчилград плувен маратонец Петър Стойчев стана първият българин, преплувал шест от маратоните от Oceans Seven. Преди ден той покори и Северният  канал, като измина  38.1 километра (при нормална дистанция 34.5 километра) от Северна Ирландия до Шотландския бряг за 9 часа и 56 минути при температура на водата около 13 градуса. В профила..

публикувано на 15.07.24 в 13:00

Испания е новият европейски шампион по футбол

Отборът на Испания е новият европейски шампион по футбол. На олимпийския стадион в Берлин футболистите на Луис де ла Фуенте победиха с 2:1 Англия. Това е четвърта титла за "Ла Фурия" в историята на турнира на Стария континент след 1964-та, 2008-а и 2012-а година, докато Англия губи втори пореден финал след поражението от Италия с дузпи преди три..

публикувано на 15.07.24 в 11:50
Григор Димитров

Гришо остава в Топ 10 на тенисистите в света

Най-добрият български тенисист Григор Димитров запази десетата си позиция в световната ранглиста на АТП. Димитров, който отпадна в четвъртия кръг на турнира от Големия шлем "Уимбълдън" заради контузия, има актив от 3770 точки.  Адриан Андреев се изкачва с 9 места и вече е 219-и в класацията на АТП, а трета ракета на България остава Димитър Кузманов,..

публикувано на 15.07.24 в 11:44