Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започна турнир по мини футбол в Ардино

Снимка: Пресцентър Община Ардино

Десет отбора ще спорят за Купата на кмета в започналия двудневен турнир по мини футбол в Ардино. Събитието е част от Дните на Ардино, участват отбори от цялата област Кърджали, съобщиха от общинския пресцентър. 
„Радвам се, че в турнира участват много отбори. Пожелавам успех на всички и нека най-добрият да победи“, каза в приветствието си при откриването кметът Изет Шабан. Той съобщи идеята си за изграждане на нова модерна мултифункционална спортна зала на територията на казармения район в града. "Очакваме предложения от младите хора и това, което е възможно ще бъде реализирано“, посочи градоначалникът.
Турнирът се провежда на терените на обновения градски стадион „Юнак”. Отборите са разпределени в три потока. След това ще се играят елиминации до определяне на победителя. Освен Купата на кмета са предвидени статуетки за най-добър играч, вратар и голмайстор. Финалите срещи са насрочени за 8 август (четвъртък) от 19.00 часа. Съдии на турнира са Владимир Годуманов, Иван Бараков, Стойчо Колев и Златан Адвокатов от Кърджали.

По публикацията работи: Галина Стефанова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
ФК Крумовград

Левски посреща Крумовград в късния съботен мач на Първа лига

Отборът на Левски посреща състава на Крумовград на "Георги Аспарухов" в късния съботен мач от българския футболен шампионат. Двубоят между "сините" и гостите от Южна България ще започне с първия съдийски сигнал на Волен Чинков в 21:15 часа.Срещата ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" на БНР. "Сините" записаха три категорични победи от началото..

публикувано на 10.08.24 в 09:42
Арда (Кърджали) надви с 2:1 Хебър (Пазарджик)

Арда победи Хебър с 2:1 в Кърджали (снимки)

Втори успех за АРДА (Кърджали) от началото на сезона след като победи с 2:1 Хебър (Пазарджик) във втората среща от 4-я кръг в efbet Лига. Двубоят се игра на Арена Арда късно в петък вечер. В средата на първото полувреме Тонислав Йорданов пропусна дузпа, но в 37-а минута Станислав Иванов вкара първото точно попадение във вратата на гостите и изведе..

публикувано на 09.08.24 в 23:27

АРДА води на Хебър в края на първото полувреме

АРДА води на Хебър с 1:0 в първото полувреме на мача от 4-ти кръг на efbet Лига след гол на Станислав Иванов в 37-та минута. Двубоят е на Арена Арда в Кърджали. В средата на първото полувреме Тонислав Йорданов не успя да преодолее вратаря на гостите Петър Дебърлиев в дузпа. В 37-та минута с точното попадение на Станислав Иванов домакините поведоха.

публикувано на 09.08.24 в 22:19

АРДА посреща Хебър в петък

Билетите за срещата на АРДА с Хебър са вече в продажба. Кърджалийският тим се изправя срещу пазарджишкия отбор в среща от 4-ти кръг на efbetЛИГА на 9 август. Двубоят е на АРЕНА АРДА от 21:15ч.  Феновете могат да закупят билети на касите на АРЕНА АРДА, които ще работят от четвъртък до 17 часа, а в петък до края на първото полувреме на мача. Цените на..

публикувано на 08.08.24 в 10:46
Боряна Калейн

Българско участие в шест спорта ще има днес на олимпийските игри

С участие в шест спорта продължават българските спортисти на 33-ите олимпийски игри в Париж днес, 8 август. Започва турнирът по художествена гимнастика. В квалификациите за многобоя от 11 часа наше време ще играят Боряна Калейн и Стилияна Николова в различни потоци. В 11:47 часа е осминафиналният двубой на натурализираната Кимиа Ализаде в таекуондото,..

публикувано на 08.08.24 в 09:10

АРДА посреща Хебър в петък

В продажба са вече билетите за срещата на АРДА с Хебър. Кърджалийският тим се изправя срещу пазарджишкия отбор в среща от 4-ти кръг на efbetЛИГА. Двубоят е на АРЕНА АРДА от 21:15ч.  Феновете вече могат да закупят билети на касите на АРЕНА АРДА, които ще работят в четвъртък до 17 часа, а в петък до до края на първото полувреме на мача. Цените на..

публикувано на 09.08.24 в 09:30

Ботев (Пд) с минимален успех срещу Крумовград

Отборът на Ботев (Пловдив) записа втора победа от началото на новия сезон в Първа лига, след като стигна до минимален успех с 1:0 при символичното си гостуване на Крумовград на собствената си база в пловдивския квартал „Коматево“. Единственото попадение в срещата от 3-ия кръг на футболното ни първенство, на Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“..

публикувано на 05.08.24 в 00:24