Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивайло Колев с “Fever” на британския пазар

 

Момчето, което разтопи със своя глас много женски сърца в първото издание на “Стар Академи”- Ивайло Колев е на път да направи същото и в добрата стара Англия. Тук обаче, не става въпрос за участие в шоу формати. Дебютният му албум “Something about me” е вече на пазара в Обединеното кралство.
В България първи сингъл към този проект беше песента “ Start with You”. Ивайло ще атакува класациите на острова със сингъла “Fever”.
Видеоклипът към песента е заснет в Естепона, Испания. Зад този проект, заснет на 35 мм кино лента стоят един от най–актуалните и търсени режисьори в Европа–Alex Herron и директорът на фотографията Matthew Cooke.
Интересен факт е интернационалното многообразие на хората участващи в продукцията. За сцените са ангажирани хора от Англия, Норвегия, Испания, Италия, Швеция, Япония и др.
Ивайло успешно се превъплъщава в ролята на отегчен офис тип, който в стремежа да избяга от еднообразното и подтискащо ежедневие пътува в своите фантазии и изживява нова по–вълнуваща и по–интересна паралелна реалност.
За да представи своя първи сингъл Ивайло ще направи няколко концерта на острова с участието на музикантите от култовата английска група “Level 42”, които участваха и в записването на някои от песните в албума му.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна