Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ст. Младенов: Съдиите ни ощетяват във всеки мач

Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че отборът му е ощетяван от съдиите във всеки мач и е подготвен за неспортсменски удари при гостуването на "Миньор" в Перник тази събота в среща от 28-ия кръг на "А" група.

В един и същи цирк играем. Знаем си номерата. Не обръщам внимание на информациите, които идват от "Миньор". Ние във всеки мач сме ощетявани. Ето и в последния мач срещу "Ботев" Враца съдията подмина дузпа срещу Присо, каза Младенов на брифинг днес.

Треньорът на ЦСКА се надява неговият отбор да запази добрата си форма до края на сезона и да се поздрави с шампионската титла. Евентуална победа в Перник в събота ще даде сериозно психологическо предимство на "червените" пред конкурента за титлата "Лудогорец". Стойчо Младенов очаква агресивна игра в Перник, но е уверен, че ЦСКА може да спечели мача:

Момчетата се намират в добра спортна форма, надявам се да издържат до края. "Миньор" е добре балансиран отбор. "Миньор" взе точки на някои от т.нар. грандове и могат за победят всеки. Очаквам да играят твърдо и агресивно срещу нас, но ние сме ЦСКА и търсим победа във всеки мач. Изобщо не ми минава мисъл през главата, че може да загубим. Ние ще контролираме повече топката и ще създаваме положения за гол, коментира Стойчо Младенов.

В състава на ЦСКА за мача с "Миньор" се завръщат Антон Карачанаков и Николай Дюлгеров, които лекуваха контузии. Извън групата остава левият защитник Румен Трифонов, който все още се възстановява от травма.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени