Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Владислав Стоянов и "Шериф" чакат победителя от "Динамо" - "Лудогорец"

Снимка: Архив

 

Владислав Стоянов беше титуляр и игра през всичките 90 минути при победата на молдовския "Шериф" с 1:0 у дома срещу арменския "Улисес" в среща-реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Отборът от Тираспол се
класира за следващата фаза с общ резултат 2:0 и очаква победителя от сблъсъка между "Динамо" Загреб и "Лудогорец" Разград. Двата отбора играят по-късно днес в хърватската столица, като резултатът от първата среща е равен 1:1. Словенецът Мирал Самарджич се разписа от дузпа в 66-та минута и донесе победата на домакините.

Иван Иванов също игра цял мач при победата на сръбския "Партизан" с 3:1 у дома срещу "Валета" Малта. Отборът от Белград спечели първата среща с 4:1 и без проблеми се класира за следващия кръг. Неманя Томич се разписа на два пъти за "черно-белите", а едно попадение добави съотборникът му Александър Митрович. Почетният гол в полза на малтийците бе дело на Майкъл Мифсуд.
Следващият съперник на "Партизан" ще бъде победителят от двойката "АЕЛ" Кипър - "Линфийлд" Северна Ирландия. След първия мач тимът от Лимасол води с 3:0.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна