Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антоанета Христова: Президентът се помъчи да бъде различен

Снимка: БГНЕС

По повод критиките за допуснатите грешки при визуализацията на новогодишното обръщение на президента Росен Плевнелиев и последвалата реакция на държавния глава със специално изявление, в което той съобщава, че се гордее с речта си, в предаването "Неделя 150" пиар експертът Арман Бабикян коментира темата.

Бях учуден от реакцията на президента. Той се оказа много чувствителен и раним човек. Фактът, че новогодишната реч не бе качена на сайта на президентството показва, че дори и там са разбрали, че не е изглеждала както трябва. Никой не критикуваше съдържанието на президентската реч, а начина по който бе визуализирана, подчерта Бабикян.

Политическият психолог Антоанета Христова отбеляза като положителен факт стремежа на президента новогодишната реч  да бъде по - различна.

Имаше гаф по визуализацията на клипа. Отговорността е на този, който поръчва музиката. Няма случай, в който някой да си поръча услуга, в случая изработване на клип и да не контролира изпълнението. Опитът да се отървеш от отговорността при този гаф, не говори добре за човека, каза Антоанета Христова.

Цялата дискусия чуйте в звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени