Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Атанас Атанасов: Най-вероятно информацията на Сидеров е достоверна

Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви в телевизионно интервю, че Мишо Бирата е бил отровен и това е дело на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, за да прикрие действия на бившия премиер Бойко Борисов. В коментар по това твърдение Атанас Атанасов от ДСБ, бивш директор на НСС заяви, че към момента на смъртта на Михаил Михов е имало съмнения, че се прикриват обстоятелства за тази смърт.

Аутопсията беше насрочена за няколко дни след смъртта, не са взети органи за изследване, за да се установи дали в кръвта му е имало нещо. В Областната дирекция на полицията в София това се говореше "под сурдинка". Тези бомби, които хвърля Волен Сидеров имат своя политическа тема.

На въпрос кой говори чрез Сидеров Атанасов отговори: Днешните управляващи.

Но искам да подчертая, че крушката си има опашка. Някой вече е установил, че в това разследване има допуснати груби нарушения и информацията е стигнала до Волен Сидеров. Източниците му не са от ГЕРБ, а от друго място. Най-вероятно информацията е достоверна, каза Атанасов.

Чуйте разговора в звуковия файл, а също и коментарите на репортерите на "Хоризонт" Силвия Великова и Николай Христов, които припомниха какво се случи и преди през март 2011-та година, когато Михаил Михов беше намерен мъртъв в хотелска стая.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени