Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Леа Коен: Настъпил е критичен момент в изтърпяването на Волен Сидеров

Снимка: БГНЕС

Леа Коен е инициатор на писмо до Националния съвет на БСП, до Централния съвет на ДПС, до председателя на Европарламента Мартин Шулц с призив да бъде прекъсната политическата зависимост от Волен Сиидеров и той да бъде поставен в изолация заедно с партията му. Писмото е подписано от над 500 души и вече е изпратено.

В предаването "Хоризонт до обед" Леа Коен каза: Волен Сидеров и партията му "Атака" трябва да бъдат политически изолирани, защото нанасят удар върху основни свободи. Неговото политическо хулиганство засяга основни базови неща на българския политичски живот. То е толерирано от управляващата коалиция БСП и ДПС и това преля чашата на търпението и аз написах писмото, тъй като смятам, че това нанася смъртоносен удар на репутацията на целия български политически живот.

ДПС и БСП унизително изтърпяват този политически терорист. Един човек, който си позволява да крещи на президента и другите седят с наведени глави. Човек, който нахлува в медиите. Имунитетът не се разпростира върху действия с противообществен характер - настъпил е критичен момент в изтърпяването на това лице.

Целия разговор с Леа Коен можете да чуете от звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени