Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Националите с официална тренировка в Скопие, Пенев остана без пресконференция

Снимка: Sportal

Мъжкият ни национален отбор по футбол направи официална тренировка на стадион "Филип II Македонски Арена" в Скопие. Селекционерът Любослав Пенев изведе 23-ма футболисти на последно занимание преди приятелския мач срещу Македония днес от 21:45 часа.

На съоръжението с капацитет 33 хиляди зрители националите направиха интензивно едночасово занимание, в което се включиха всички, демонстрирайки добро настроение и тонус преди последната контрола за държавния тим в подготовката за предстоящите световни квалификации срещу Италия в Палермо (6-и септември) и срещу Малта в Ла Валета (10-и септември).

Македонската държавна телевизия, която ще излъчи пряко срещата, така и не успя да получи интервю от селекционера Любослав Пенев, след като местните журналисти не бяха допуснати на стадиона за предварително обявената пресконференция. Въпреки готовността на Любослав Пенев да даде изявление пред македонските медии това не се случи, тъй като репортерите получиха достъп до стадиона едва след началото на официалната тренировка. Така и не стана ясно кой е издал нареждането на охраната на стадиона медиите да не получат достъп до съоръжението половин час преди заниманието, когато трябваше да стартира пресконференцията на българския селекционер.

 

 

 

 

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна