Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четирима нови играчи се присъединиха към "Бдин"

Четирима от новодошлите играчи в "Бдин" са подписали договори с клуба. За РАДИО ВИДИН пресаташето на тима Красимир Каменов съобщи, че това са Марио Метушев, Марио Близнаков и Николай Хаджиниколов, които са подписали за 2 години, а Николай Цветков - Демона за една. Стана ясно още, че в близките дни договори с отбора ще сключат всички играчи одобрени от старши треньора Альоша Андонов. На облекчен режим тренират Куатара Mамаду и Иван Мишев. Следващата контрола на "Бдин" е в понеделник, 18 юли от 18.00 часа във Видин срещу "Ботев" Враца.

Към отбора се присъединиха и трима нови играчи. Тава са опитния халф Атанас Лясков и защитника Георги Николов от "Банско", както и Любомир Иванов играл за последно в "Дунав" Русе (брат е на играча на "Бдин" Ивайло Иванов-Батето). Старши-треньора Альоша Андонов ще наблюдава играта им в контролата срещу "Чавдар" Етрополе.

И нещо любопитно. Един от любимците на феновете на "Бдин", вратарят Станислав Антонов стана татко вчера, след като съпругата му Ани го дари със син. Юнакът носи името Мартин. Мартин е роден с тегло 3, 420 килограма и с ръст от 49 сантиметра. Майката и детето са в отлично състояние, а таткото ще трябва да почерпи подобаващо за щастливото събитие, след като се върне във Видин. Веднага след контролата с "Монтана" в която той отбеляза гол от дузпа, бъдещия татко замина за родния си Плевен където дочака и радостната вест. Съотборниците му, цялото ръководство и феновете на "Бдин" честитят на младото семейство Станката и Ани раждането на първата им рожба. Станислав Антонов пристигна във Видин по време на зимата пауза и с невероятната си игра грабна сърцата на видинските фенове и взе и капитанската лента на "Бдин".
По публикацията работи: Борис
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна