Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана с четири нови попълнения

Монтана вече има сигурни четири нови попълнения. Четиримата подписаха договори с клуба преди да заминат на подготовка в Благоевград.

"С новите момчета- Мартин Сечков, Ивайло Яначков, Иван Вълчанов и Виктор Дениран всичко е уточнено", уточни изпълнителният директор Румен Панайотов.

На снимката: Мартин Сечков
 
Левият защитник Виктор Дениран напусна Славия, за да играе на стадион "Огоста". 21- годишният бранител е разменна монета за сделката с полузащитника Янко Сандански. За разлика от Сандански, който парфира за 3 години с "белите" чернокожия бек остава в Монтана до лятото. След напускането на вратаря Христо Иванов в посока Ботев /Пловдив/ на негово място старшията на монтанци Атанас Атанасов взе Ивайло Яначков от Чавдар /Етрополе/. Още един възпитаник на Орела от Чавдар ще рита на стадион "Огоста". Това е младежкият национал Иван Вълчанов. Големи надежди възлага Атанасов на 20-годишния младок да организира играта на Монтана. Централният защитник Мартин Сечков попълни мястото на напусналите Димитър Коемджиев и Георги Иванов. Вратарят Яначков и Сечков подписаха по-дългосрочни договори за година и половина. Вълчанов е със статут на преотстъпен до лятото.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна