Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Ботев”-Враца отказа контролата с „Чавдар”-Етрополе

Врачанският „Ботев” няма да играе контрола в събота срещу „Чавдар” /Етрополе/. Първоначално мачът беше обявен като сигурен и трбяваше да започне от 18 часа на стадион „Христо Ботев”. Преди него пък публиката във Враца щеше да научи кои са новите попълнения преди стартиращия на 11 август нов футболен шампионат в „А” група. Проверка обаче няма да има, тъй като Ивайло Рачев, член на управителния съвет на ПОФК „Ботев”, я е отказал, съобщиха от управата на етрополци. Вместо с „Ботев”, „Чавдар” вече е уредил спаринг с друг отбор, допълниха от планинското градче.


В същото време пък стана известно, че не новото ръководство е освободило юношата на „Черно море” Тодор Колев, а футболистът си е тръгнал сам в понеделник вечерта, когато научил за уволнението на старши-треньора Антони Здравков. Подобна е съдбата и на дошлия от ЦСКА Кристиян Петров. Според неофициално потвърдена информация, скоро ще има още 5-има освободени от „Ботев”, като по всяка вероятност това ще са привлечените от Здравков в състава това лято.


В петък от 11 часа в хотел „Хемус” във Враца новото ръководство на врачани ще даде пресконференция, на която ще обяви щаба, приоритетите си и целите си. Според неофициално потвърдена информация, на брифинга няма да се говори много за футбол, нови попълнения и треньори, а ще се вадят фактури и баланси, при които новата управа поема ПОФК „Ботев”.

По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени