Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нона Йотова: Всички представления на "Звездите на театъра" в Разлог са заредени с много положителна енергия

Откриване на Летния театрален фестивал на звездите в Разлог
Снимка: Радио Благоевград

Фестивалът започва "Звездите на театъра" в Разлог започва на на 24 юни със спектакъла  "Смях в залата" по Майкъл Фрейн.  Режисьор е Асен Блатечки. Участват Асен Блатечки, Калин Врачански, Яна Маринова, Стефан Щерев.

Актрисата Нона Йотова, организатор на третото издание на фестивала "Звездите на театъра" в Разлог, сподели за предаването „12+3“ по „Хоризонт“:

Тази година сме наблегнали на комедията. Ако може чрез нея да се погледне на съвременния живот, който в никакъв случай не е лек. „Скъперникът“ и „Волпоне“ са писани отдавна, а нещата не са се променили особено. Става дума за алчност, за пари и т.н. Всички представления са наистина много смешни, заредени с положителна енергия, с по много артисти, много звезди.

Фестивалът продължава до 30-и юни.

На 25-и юни зрителите могат да видят авторския спектакъл на Камен Донев "Възгледите на един учител за всеобщата просвета".

На 26-и юни е постановката "Скъперникът" от Молиер с участието на носителите на ИКАР Владимир Пенев и Александър Кадиев – за поддържаща мъжка роля.

На 27-и юни пък можете да видите "На другата сутрин", където участват: Нона Йотова, Александра Сърчаджиева, Явор Борисов.

"Работно време "с Антон Радичев, и Марта Вачкова на 28-и юни, "Възвишение" на 29-и и "Волпоне" на 30-и юни допълват програмата на фестивала.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна