Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Младежки център в Ловеч реализира за поредна година инициативата Летни младежки стажове

Снимка: БГНЕС

Младежки информационно-консултантски център Ловеч реализира за поредна година инициативата Летни младежки стажове. В тях могат да се включват младежи от 9 до 12 клас от ловешките учебни заведения и студенти, които ще работят доброволно за период от две седмици по 4 часа на ден. 
По време на стажуването младите хора ще могат да придобият знания и умения, различни от тези, които получават в училище и университета. Те ще се докосват до конкретната работа на служителите, ще придобият полезни социални умения и контакти и ще оползотворяват пълноценно свободното си време през лятото.
Стажовете ще се проведат през юли и август, като участниците ще имат възможност да стажуват в областната администрация, Регионалния исторически музей, РЗИ Ловеч, ТД на НАП Ловеч, Ловешкия окръжен съд, вестник „Народен глас“, Сдружение „Екомисия 21 век“, Териториалното статистическо бюро и Областния информационен център Ловеч.
Желаещите да се включат младежи могат да подават заявления до 29 юни в Младежки център Ловеч. 
Инициативата се организира в рамките на проект Младежки информационно-консултантски център Ловеч, реализиран от сдружение „Екомисия 21 век”, по Национална програма за младежта (2011-2015), финансиран от Министерство на младежта и спорта.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна