Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Без гол при откриването на новия сезон в Примера

"Малага" и "Севиля" откриха с нулево равенство новия сезон в Примера
Снимка: БГНЕС

Отборите на "Малага" и "Севиля" завършиха 0:0 при откриването на първенството в Примера дивисион, а гостите, победители в турнира Лига Европа, завършиха срещата с десет души заради червения картон на новото им попълнение Стивън Н'Зонзи. Н'Зонзи, който дойде от "Сток Сити" за 7 милиона беше отстранен от игра в 69-ата минута за два жълти картона. В началото на срещата той беше санкциониран за възпрепятстване на изпълнение на тъч, а в средата на втората част видя за втори път картона заради фаул.

Срещата на стадион "Ла Росаледа" беше комбинация между бавни действия в защита и неточна стрелба на нападателите, а сигурните намеси на вратарите Карлос Камени от "Малага" и Антонио Бастос от "Севиля" осигуриха двете нули в края на мача.

Началото на мача беше за гостите, които до 20-та минута пропиляха три отлични възможности чрез Кевин Гамейро. Карлос Бака също имаше два много добри шанса, но пропусна. В заключителните минути той отстъпи мястото си на Чиро Имобиле. За "Малага" със сигурност това не беше най-добрият мач, а в края на срещата Нордин Амбарат можеше все пак да се окаже герой за тях.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна