Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антон Велков изведе осем нови футболисти на първата тренировка на "Локомотив" (Сф) за годината

Антон Велков
Снимка: БГНЕС

Състезаващият се в четвъртата ни футболна дивизия "Локомотив" (София) започна днес зимната си подготовка с осем нови попълнения. Столичани, които завършиха на трето място в елита през миналия сезон, но не получиха лиценз заради финансови задължения, са лидери ОФГ София (столица) север след есенния дял с пълен актив от 30 точки и голова разлика 82:5.

Старши треньорът Антон Велков представи новите играчи. В тима се завръщат юношите на клуба Мартин Димитров, Георги Василев, Николай Велков и Кристиан Величков, а към състава се присъединяват и младоците  Май Кръстев и Димитър Тодоров от ДЮШ на Славия и Кристиан Иванов и Васил Димитров от Академията на Левски.

"Железничарите" имат и принципна договорка и с бившия вратар на "Левски", "Ботев" (Пловдив) и "Ботев" (Враца) Михаил Иванов, който ще подсили състава, ако не си намери професионален тим.

"Локомотив" ще се готви изцяло в София, като на този етап има договорени и две контролни срещи - срещу "Ботев" (Ихтиман) на 10 февруари в Драгалевци и срещу "София 2010" на 13 февруари в комплекса "Царско село".

Пролетният сезон в ОФГ София (столица) - север започна на 6 март, а целта пред отбора е класиране за "В" група.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна