Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изненада: "Литекс" ще се бори за титлата

В Ловеч все още се надяват на титла и купа този сезон с привличането на Любослав Пенев
Снимка: pfclitex.com

Целта пред "Литекс" е спечелването на титлата в "А" футболната ни група, а интересното е, че новината идва по-малко от 24 часа след анулирането на всички резултати на ловчанлии от есенния дял на шампионата. Рано тази сутрин “оранжевите” заминаха за втория си подготвителен лагер в Испания, водени от новия си старши треньор Любослав Пенев, а на летището част от играчите признаха, че имат поставена цел да стигнат до златните медали в шампионата.

Защитникът Антон Недялков заяви пред медиите, че от него и съотборниците му ще се иска да завършат на първо място и с половин уста призна, че снощи, при представянето на Любослав Пенев, финансовият благодетел на тима Гриша Ганчев е заявил, че ловчанлии ще играят в елита и през пролетта.

Главният мениджър на отбора Стойчо Стоилов не потвърди директно това твърдение, но сподели, че пред "Литекс" има цели, които са поставени още в началото на сезона и те ще се преследват до последно. Той добави още, че вярва, че тимът ще остане в "А" група, а за целта ловчанлии ще обжалват решението на комисиите на Българския футболен съюз пред Спортния арбитражен съд в Лозана.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна