Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Берое" уреди контрола с националния отбор на Румъния

Петър Хубчев
Снимка: БГНЕС

"Берое" ще играе контрола срещу националния отбор на Румъния по време на лагера си в турския курорт Алания, който ще се състои от 3 до 12 февруари. Първата контрола там обаче ще се играе срещу "Къркларелиспор" в град Къркларели на 3 февруари. Срещата на местния стадион "Ататюрк" ще започне в 15 часа. Престижната проверка срещу участника на Евро 2016 Румъния е насрочена за 6 февруари. Двубоят ще бъде в турския курорт Белек, а часът ще бъде обявен допълнително. В момента националният отбор на Румъния се подготвя за предстоящото Европейско първенство във Франция.

Третата проверка на турска земя на "Берое" ще бъде на 9 февруари срещу казахстанския "Акжайк" (Уралск). Последната контрола ще бъде на 11 февруари срещу грузинския "Саповнела" (Тержола).

На следващия ден тимът ще отпътува за Стара Загора, където ще се подготвя до първата официална среща за годината срещу "Пирин" (Благоевград).

В събота "Берое" ще изиграе третата си контрола от началото на годината, Съперник в нея ще бъде водачът във временното класиране на "Б" група - "Дунав" (Русе). Двубоят ще се играе от 10,30 часа на Изкуствен терен от комплекс "Берое".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна