Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Лудогорец" с две победи в контролите

"Лудогорец"
Снимка: БГНЕС

"Лудогорец" победи "Добруджа" с 2:0 в контролна футболна среща, изиграна на базата на шампионите в Разград. Преди това друг състав на "зелените" надделя със същия резултат над "Етър".

Брайън Ангуло вкара първия гол в 26-ата минута на мача, като до почивката отново той, Вандерсон и Андрей Препелица пропуснаха да отбележат втори гол. Той стана факт през втората част. Десет минути преди последния съдийски сигнал именно Препелица се разписа за 2:0. Преди това и Лукас Саша можеше да се разпише, но шутът му срещна гредата. Треньорът Георги Дерменджиев пусна в игра 18-годишният вратар Даниел Наумов, който влезе на мястото на Владислав Стоянов. В игра се появи и 15-годишният Николай Томов.

Двама 15-годишни таланти от школата на "Лудогорец" - Хюсеин Хюсеинов и Кристиян Кънчев, играха при победата на мъжкия тим с 2:0 над "Етър" в контролен мач, който се проведе на клубната база на българския шампион. Хюсеинов започна титуляр, а Кънчев влезе в последните десет минути. В групата бе още един 15-годишен футболист - Николай Томов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна