Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА-София започва подготовка без нови футболисти

Стамен Белчев
Снимка: БГНЕС

ЦСКА започва зимната си подготовка без нови попълнения. Старши треньорът на отбора Стамен Белчев се надява до заминаването за първия лагер в Испания да бъдат привлечени поне двама нови офанзивни играчи.

На този етап нямаме нови футболисти. Надявам се до заминаването за Испания да имаме поне двама нови, най-вече в офанзивен план. Ръководството прави всичко възможно да осигури нови попълнения. Става дума за чужденци, каза Стамен Белчев.

Плановете за подготовка на отбора може да претърпят леки промени заради студеното време в България. "Червените" обмислят да проведат кратък лагер в чужбина до 19 януари, когато тимът заминава за Испания.

Треньорът се надява да оправдае гласуваното доверие да води отбора за постоянно, след като през есента за кратко бе временен наставник след оставката на Едуард Йорданеску.

За мен е огромна чест да бъда треньор на ЦСКА. Едно страхотно предизвикателство. Ще дадем максимума за доброто развитие на отбора. Надявам се да имаме много поводи за радост през новата година.

Не е нужно в ЦСКА да се поставят цели - те са ясни: излизаме максимално мотивирани за победа във всеки мач. Трябва ни постоянство в играта, каза Белчев. 

Подготовка с отбора ще започнат трима юноши от дублиращия отбор - Ангел Лясков, Тонислав Йорданов и вратаря Слави Петров. Някои от чужденците ще се присъединят по-късно към отбора заради закъснение на полети.

Досегашният старши треньор на "Пирин" Стефан Генов се присъедини към щаба на наставника на ЦСКА Стамен Белчев.




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна