Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сатиричният театър с инициатива "Театрален уикенд“- 3 билета за общо 18 лева

"Театрален уикенд“ е инициатива на Сатиричния театър, която предлага възможността зрителите да закупят 3 билета за общо 18 лв.

За трета поредна година се провежда тази инициатива – веднъж месечно има уикенд, който обикновено включва дните петък, събота и неделя, в който зрителите си закупуват пакет на цена за три представления и имат възможност да гледат три различни представления в три поредни дни. Това поясни в интервю за предаването "Хоризонт до обед" Николай Младенов, заместник-директор на театъра:

Обикновено нашите зрители купуват билетите и гледат едно от представленията, а другите, ако вече са ги гледали или нямат възможност да отидат, подаряват на своите близки и приятели. По този начин даваме възможност на по-широк кръг от зрители да гледат нашите представления. Този уикенд имат възможност да си закупят билети за три представления на обща пакетна стойност от 18 лева. Даваме им възможност да избират между повече спектакли. Сега това са: "Щастливецът“ на 18 октомври, "Прах в очите" на 19 октомври, "Психо“ на 20 октомври, "Бела Дона“ на 21 октомври, "Кради по-малко“ на 23 октомври и "Ревизорът“ на 23 октомври.

Цялото интервю с Николай Младенов можете да чуете от звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна