Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

До 30 август може да се кандидатства по Програмата за лидерство и предприемачество

Снимка: БГНЕС

"Залагаме на социалния елемент в нашата програма и искаме нашите участници да разгърнат мрежата си от контакти и да изградят връзка с останалите кандидатстващи“, каза в предаването „Преди всички“ по „Хоризонт“ Яна Перпериева, проектен лидер на предприемаческа програма, инициатива на българските лидери и предприемачи.

До 30 август се удължава срокът за кандидатстване по Програмата за лидерство и предприемачество.

„30 или 20 участници ще бъдат приети по програмата. Ако трябва да направя ретроспекция, най-важното за участниците ни е това как се променя светогледът им. Програмата е с продължителност два месеца с шест на брой учебни уикенди. Те са посветени на лидерски потенциал и предприемачество. Формираме идеи, учим се как да откриваме пазарните ниши, болните места на потребителя, как да създаваме услуги или продукти с добавена стойност. Завършваме с практическите занятия – бизнес модел, ценообразуване, стъпване на пазар, маркетингова стратегия – продажби и преговори. Накрая се раздават сертификатите и участниците стават членове на Асоциацията на българските лидери и предприемачество“.

Яна Перпериева обърна внимание на това, че в процеса се насърчава екипната работа, а не индивидуалните идеи, защото партнирането с останалите е ключово.

Курсът е изключително насочен практически. Обучението се води от известни и утвърдени ментори.“

За участниците по време на обучението са взети всички противоепидемични мерки.

Още по темата в звуковия файл.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени