Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Рожден ден с ретроспекция: Стефания Колева за личното и професионалното израстване

| обновено на 29.07.24 в 09:00
Стефания Колева
Снимка: Пламена Бачийска

Днес, на 29 юли, честитим рождения ден на талантливата актриса Стефания Колева. За нея този период е изпълнен с летни турнета и нови професионални предизвикателства. Заедно с актьора Деян Ангелов, тя участва в множество представления на открито в големите градове на страната, а през август и септември ще я видим и на сцената на "Маймунарника" в "Борисовата градина".

На своя рожден ден Стефания прави кратка ретроспекция на изминалата година. В рубриката "Епизоди от живота" на предаването “Нашият ден” тя споделя своите мисли и преживявания: "Много неща и много пластове се разместиха оттогава. В професионален план крачките, които правя, са по отношение на продуцентството, избирането на текстове, работата с много хора, пътуването – това са неща, които изграждат и в същото време са доста отговорни", разказва тя. Стефания споделя, че в личен план също е преживяла значителни промени, включително и по-голяма близост с нейната дъщеря, което за нея е важно личностно израстване.

В рамките на същата рубрика актрисата разказва и подробности за проекта "Театър в парка" и особеностите на летните сцени на открито: "Хората трябва да се съберат на едно място и да споделят заедно едно изживяване. Летните сцени са нещо много приятно – хората са навън, времето е хубаво, човек се чувства свободен по особен начин, по-различно е", казва тя.

Стефания споделя и за интересни гафове на сцената. На едно от изминалите представления например е имало проблем с микрофоните, което е довело до спиране на спектакъла. "Нищо не се чуваше, спрях представлението и се извиних на публиката. Не помня точно какво казах, но публиката много се разсмя", разказва тя. След това актьорите продължили спектакъла, като дефектът се превърнал в ефект.

За рождения си ден Стефания споделя, че ще празнува с приятели и дъщеря си, без да планира нещо специално.

Пожелаваме на Стефания Колева още много успешни проекти, лични и професионални постижения и, разбира се, незабравими моменти на сцената и извън нея!

Чуйте разговора в звуковия файл.


По публикацията работи: Зоя Димитрова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени