Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Станислав Генчев: Предпочитам да има фенове на мачовете с ЦСКА

Станислав Генчев
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев коментира предстоящия мач срещу ЦСКА от осмия кръг на Първа лига на стадион „Георги Аспарухов“.

Специалистът говори пред медиите преди домакинството срещу Хебър Пазарджик, което е утре от 21:15 часа.

„От клуба ще излезем със становище за мача с ЦСКА, предпочитаме да има фенове. Отлагане на мача не е добър вариант за мен, най-добър вариант може би беше да се обърнат 8 и 10 кръг, но явно това е отпаднало и трябва да се съобразим с решението“, започна Генчев.

„Предпочитам да се концентрирам за мача с Хебър. Още на първата тренировка след мача в Лудогорец направихме анализ, показахме грешките на футболистите, дори въпреки съдията можехме да спечелим, днес имаше хубав анализ на Детелин Баяцалиев за съдийството. В Разград не заслужавахме да загубим и футболистите нямат търпение да дойде следващият мач и да се върнем на победния път“, каза още треньорът. 

Генчев още веднъж засегна темата за мача с ЦСКА: „Футболът е за феновете, казах го, трябва да има и гостуващи, и домакински фенове, разбира се. Само можем да гадаем дали ще има промяна в позицията на централата, ще изчакаме и ще видим“.

„Пак бих започнал със същия титулярен състав в Разград - грешка в системата и титулярния състав според мен нямаше. Други бяха грешките, които анализирахме“, продължи наставникът на Левски.

Асен Митков е добре, тренира нормално, ще е на линия. Фабио Лима - нека днес мина тренировката, нямаме контузени“, обясни Генчев.


По публикацията работи: Борислав Нинов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени