Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Елтън Джон се възстановява след тежка очна инфекция

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Елтън Джон е с “ограничено зрение" след "тежка очна инфекция". Това става ясно от публикация на самия 77-годишен певец в Instagram. 
Музикалната легенда разкри в Instagram, че през лятото е имал тежка очна инфекция, която за съжаление го е оставила само с ограничено зрение на едното око. 

„Лекувам се, но това е изключително бавен процес и ще отнеме известно време, преди зрението да се върне към засегнатото око. Толкова съм благодарен на отличния екип от лекари и медицински сестри и семейството ми, които се грижиха толкова добре за мен през последните няколко седмици”, допълва сър Елтън Джон. 

Множество звезди отговориха на поста с пожелания за успех на певеца с лечението, включително модната дизайнерка Донатела Версаче. Тя написа: „Не бързай и се съвземи, Елтън. Ще бъдем тук и ще чакаме да се върнеш, когато си здрав и готов.“ 

Наскоро беше обявено, че документалният филм "Elton John: Never Too Late" ("Елтън Джон: Никога не е твърде късно") ще има своята европейска премиера на тазгодишния Британски филмов фестивал в Лондон.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна