Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“

Ние сме с вас от късен следобед до момента, в който се отпуснете удобно вкъщи.

„Добър вечер, София“ ви казват Боян Бочев и Роман Михайлов. Те са вашите гидове в делничната вечер – знаят как да ви разведрят и преведат през софийския трафик.

Слушайте ги всяка делнична вечер от 17 до 20 часа!

Публикации

Актьорът Димитър Николов и режисьорът Тодор Мацанов в

Новият български филм "Блок" с премиера на "София филм фест"

Предпремиерно представяне на новия Български филм "Блок " в предаването "Добър вечер, София", където на гости бяха режисьорът на филма Тодор Мацанов и един от актьорите, Димитър Николов.  "Филмът представлява една мозайка от истории и жанрове, които..

публикувано на 17.03.23 в 10:40

Групите COOL DEN и Wickeda с голям съвместен концерт

На гости в предаването "Добър вечер, София" бяха музикантите от група COOL DEN – Никола Симеонов и Ивайло Петров, за да ни зарадват с новината, че на 18 март 2023 г. ще се случи голям съвместен концерт с група Wickeda. В съботната вечер,..

публикувано на 14.03.23 в 17:34
Bluba Lu - Константин Кацарски и Димитър Паскалев

Творческият тандем ВLuba Lu, представи проекта си In The pocket live

Вълнуваща среща в ефира на "Добър вечер, София" с музикантите Константин Кацарски  - пиано и ударни, и Димитър Паскалев – китара, обединени като творчески тандем Bluba Lu. Винаги търсещи перфектния звук, те изпипват всеки детайл. Новите им..

публикувано на 10.03.23 в 17:39

Певицата ДеВяра представи нов видео сингъл "Всички тези хора"

Чуйте още подробности от разговора на Боян Бочев в звуковия файл.

публикувано на 09.03.23 в 09:22

"Call It a Night” е новата песен на Yva

Певицата Ива Янкулова-Yva бе гост в „Добър вечер, София", представи песента " Call It a Night ”  и сподели подробности за премиерата ѝ, която се състоя на 3 март. В акустичното представяне на песента, специални гости бяха Ража и Илияна от..

публикувано на 07.03.23 в 16:45

Група "Таралеща" ще зарадва феновете си с концерт

Фронтменът на група "Таралеща" - Митко Таралежков, зарадва феновете и особено фенките на бандата с новината, че на 9 март, "Таралеща" ще прогони дамския махмурлук с концерт на живо. Музикантът разкри, че групата е направила емоционална песен,..

публикувано на 06.03.23 в 19:12

Радиото като вдъхновение за младите журналисти

В предаването „Добър вечер, София“ гостуваха младите журналисти Цветана Сапова, Пенка Маринова, Атанас Рачков, Павел Шахов и Мария Стоева от студентското радио при Нов български университет (НБУ). Те разговаряха откровено за радиото като..

публикувано на 28.02.23 в 16:10
Мила Роберт - 10 години на сцена

Мила Роберт отбелязва с концерт 10 години на сцена

На  25 февруари, певицата Мила Роберт отбелязва 10 години на сцена! В предаването "Добър вечер София", тя сподели, че за нея това време е изминало неусетно .Мила се занимава с музика от 15 годишна.По думите й, за това изминало немалко време, нещата са..

публикувано на 25.02.23 в 17:44
Стендъп комедиантът Огнян Василев - Ошо

Какво да очакваме от финала на турнира „Open mic stand-up comedy“

Огнян Василев – Ошо бе специален гост в предаването „Добър вечер, София„. Той е стендъп комедиант и член на „Inide Joke stand-up comedy“, едно общество, и както той самият казва – stand-up чета.  Той не просто обича стендъп комедията – мечтата му..

публикувано на 24.02.23 в 17:10