Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“


Публикации

Група ALI с нов сингъл „Bliss + Blasphemy“

Огромно удоволствие е да ви срещнем с момчетата от група ALI, една феноменално добре развиваща се банда, която ни гостува буквално ден след дебюта си на фестивала Rebel Rebel. Поименно те са: Петар Шварц – китари, Антони Иванов  - китари,..

публикувано на 20.07.21 в 13:25

"Лятна цветна приказка" изложба на икебана се открива в град Банкя

Мирослава Иванова ни разказа една „Лятна цветна приказка“,  изложба на икебана, която подготвят, за да се случи реално от 16 -18 юли. Изложбата се организира съвместно с „ Miracle Ikebama“ и е част от празника на минералната вода в град..

публикувано на 16.07.21 в 10:54

Kan Wakan пусна втори сингъл и видеоклип към предстоящия си албум Phantasmagoria, Vol.2

Георги Линев , творящ под артистичното име Kan Wakan ,  пусна втория сингъл и видеоклипа към него от предстоящия си нов албум Phantasmagoria, Vol.2 . Парчето се казва Shining Bright Truth и е с гост вокала Рейчъл Фанън - певица, номинирана..

публикувано на 15.07.21 в 16:45

Спектакълът "Патиланско Царство" ще зарадва малки и големи

Историята за Патиланчо – най-веселото дете на света – оживява отново с куклите на театър “Мале-мале”. За спектакъла „Патиланско царство“, разказа в ефира на Радио София, актьорът Красимир Кирчев . Спектакълът, който има за цел да зарадва малките..

публикувано на 15.07.21 в 15:01

Милица Гладнишка и Никеца в съвместно музикално превъплъщение

С много смях и настроение виртуално ви срещаме с… Лисицата и Котарака , но не тези от приказката за Пинокио, а именно Милица Гладнишка, която добре познавате като актриса и певица и Николай Воденичаров – Никеца, певец и музикант. Двамата..

публикувано на 14.07.21 в 15:55

Започва второто издание на Sofia Summer Fest

Sofia Summer Fest - летният фестивал на София отново ще се проведе в Южен парк II - зад Музея на земята и хората. Тазгодишното издание ще започне на 16 юли и ще продължи до 30 септември. “Това лято имаме 78 дни, в които ние ще работим..

публикувано на 13.07.21 в 16:53

Късометражният филм "Surrender" проследява връзката между танците и мъжествеността

След поредица от успешни проекти, талантливият режисьор и хореограф Коста Каракашян е на път да реализира новия си късометражен филм  „Surrender“с премиера на есен. SURRENDER е филм, който ще фокусира вниманието ни върху четирима от..

публикувано на 13.07.21 в 15:23
Polima

Певицата Polina: Работя върху много неща, правя това което ми харесва

В разгара на летните горещини ви срещаме с нашата морска гостенка – изпълнителката от Варна, Polina. Тя ни донесе прекрасната новина, че „всичко работи“, музикалните фестивали се завръщат и животът е почти със сто градуса температура на кипене...

публикувано на 12.07.21 в 18:26
Макс Тейлър

Британският музикант Макс Тейлър пусна нов видео сингъл, заснет изцяло в България

Срещаме ви отново с един международен артист и приятел на Радио София, музикантът Макс Тейлър. Проектът му  CREEPY NEIGHBOUR имат чисто нов видео сингъл,  За да бъде разговорът цялостен и прекрасен, го правим в ефир, с помощта на преводача   Росица..

публикувано на 12.07.21 в 17:07
Ентусиастите от НЧ

Народно читалище "Тротоара" кани на „Trap Fest Summer 2021“

Срещаме ви с млади, дейни и идейни хора от Народно читалище „Тротоара“ . Поводът е предстоящият  „Trap Fest Summer 2021“, който за втора поредна година ще се проведе на Лятната сцена в Борисовата градина. Тази година фестивалът ще се проведе в..

публикувано на 09.07.21 в 17:15