Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“

Ние сме с вас от късен следобед до момента, в който се отпуснете удобно вкъщи.

"Добър вечер, София" ви казват Боян Бочев, Кристиян Илиев и Роман Михайлов. Те са вашите гидове в делничната вечер – знаят как да ви разведрят и преведат през софийския трафик.

Слушайте ги всяка делнична вечер от 17 до 20 часа!

Публикации

Елица Наумова (в средата) с екипа на предаването

Елица Наумова: В музиката ми нека всеки открие вяра, утеха, емоция, преживявания

Елица Наумова е от Троян, живее в  Пловдив, но преди дни беше първото ѝ гостуване в предаването “Добър вечер, София“, където представи своите песни. “Музиката е част от живота ми още от дете. Сякаш това - да създавам, е като мой призив. Усещам,..

публикувано на 28.12.23 в 14:52
Роман Михайлов прави селфи с гостите Ивета Димитрова и Александър Ангелов

Организацията "Куче марка" - с първата си благотворителна инициатива във Вършец

Благотворителна инициатива в Община Вършец с концерт на група Cool Den  ще проведат от организацията "Куче марка", за която това е дебютен проект.. В „Добър вечер, София“ гостуваха Александър Ангелов и Ивета Димитрова . „Неведом е пътят..

публикувано на 20.12.23 в 16:25
Актьорите Мая Тинкова и Иван Стойчев

Трагикомедията "50 секунди" с послание да преодоляваме егото си и да бъдем прощаващи

Режисьорът Живко Желязков за пиесата "50 секунди" : "50 секунди“ е нова българска пиеса по текст на Събина Стефанова с номинация в категория за нова драматургия в националния конкурс „Иван Радоев“  - Плевен. Това е първата ѝ сценична версия,..

публикувано на 15.12.23 в 16:42

Поредно издание на "Джаз за деца" ще зарадва малки и големи

На 16 и 17 декември, тази събота и неделя, ще се насладим на поредно богато издание на "Джаз за деца", организирано от Венци Благоев, който бе гост в предаването „Добър вечер, София“. Инициативата отбелязва 14-и сезон. Едно прекрасно коледно,..

публикувано на 15.12.23 в 15:33

Изложба живопис "Смесена реалност" открива художничката Калия Калъчева

Художничката Калия Калъчева разказва за откриването на своята изложба „Смесена реалност“. „Просто казано, смесена реалност е смесване на виртуалната реалност с реалността около нас, тази тема е доста актуална в момента, предвид и..

публикувано на 14.12.23 в 18:30
Методи и Радо са обградили Яна

"No More Many More" представя 4-ти албум "Един от тях" с концерт и много изненади

"Излъгах всички, че не мога да летя, за да повярват, че Един от тях съм аз". Групата "No More Many More" представят четвъртия си албум  "Един от тях" с концерт в София и по този повод в предаването „Добър вечер, София“ гостуват..

обновено на 13.12.23 в 11:15

Група Cool Den с подготвят трети албум

На 7 декември 2023 година предстои концерт на група Cool Den наречен "Никулденски панаир".  Музикантите споделиха, че освен запис на албума им предстои да заснемат клип. В предстоящия албум ще има и много гост музиканти. Повече..

публикувано на 06.12.23 в 11:33

Никулденски концерт на група Таралеща

Гости в предаването "Добър вечер, София" са Илко Градев, Дани Огнянов и Марта Тодорова. На 6 декември 2016 година в 20:30 ч. ще се състои концерт на група Таралеща. Основателят на състава е Никола Бошняков. "Много им благодарим, че тази година..

публикувано на 06.12.23 в 08:33

Книжно приключение с "Коледна песен" и Темз Арабаджиева

В предаването "Добър вечер, София“ ви правим съпричастни към едно вълнуващо книжно приключение с коледна палитра от книги – от Чарлз Дикенс през коледен сборник на български автори, класически коледни романи и до Елин Хилдебранд. Гост и наш..

публикувано на 30.11.23 в 17:17

Дичо празнува юбилей с концерт, съмишленици и известни музиканти

Певецът и музикант Дичо Христов (Дичо) чества двоен празник - 50-годишен юбилей и 18 години самостоятелна творческа дейност. Това сподели той в предаването  "Добър вечер, София“. “Правя голям завършек на една епопея – 18 години, откакто..

публикувано на 30.11.23 в 11:44