Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“


Публикации

Устойчивата мода става постоянна тенденция

„Модната индустрия е фокусирана все повече към т.нар. „устойчива мода“, т.е. все повече и самите дизайнери, и крайният потребител се интересуват какво се случва с дрехите, които се носят, как се произвеждат, замърсяват ли околната среда – водата и земята и..

публикувано на 02.02.21 в 19:38

"Спейс екс" планира мисия с четирима туристи до края на годината

Компанията "Спейс Екс" предвижда мисия с четирима космически туристи през четвъртото тримесечие на 2021 г., съобщи АФП. Единият от космическите туристи ще бъде основателят на компанията Shift4 Payments Джаред Айзакман. Останалите трима ще бъдат обявени..

публикувано на 02.02.21 в 13:25

Самолет на "Луфтханза" лети 13 700 километра без кацане

Германският национален въздушен превозвач "Луфтханза" започна най-дългия непрекъснат полет в историята на германската авиация. Самолетът на авиокомпанията излетя от Хамбург за Фолклендските острови, които са на 13 700 километра от германския град...

публикувано на 01.02.21 в 12:07
Димо Алексиев във филма „Дани. Легенда. Бог.“

Димо Алексиев прави роля на английски в премиерен български филм

След „Кръвта на пеликана“ още един български филм тръгва с онлайн премиера. Става дума за „Дани. Легенда. Бог.“ с режисьор и сценарист Явор Петков и с участието на Димо Алексиев, Джеймс Бабсън, Кейт Николс, Илияна Лазарова, Валентина..

публикувано на 29.01.21 в 18:40
Митко Петров - Матео

Митко Петров представи първи музикален проект с псевдонима Матео

Митко Петров представи първия си самостоятелен музикален проект с артистичния си псевдоним Матео, с който ще представи и дебютния си албум. Песента „Сила“ е изцяло авторска и е написана лично от изпълнителя, вдъхновена от тежката загуба на неговия..

публикувано на 29.01.21 в 17:46

През февруари Виктория издава първи миниалбум с песента за "Евровизия"

Българската звезда на Евровизия 2021 Виктория ще представи първия си албум през месец февруари. Една от песните, включени в първото ѝ EP, ще бъде избрана от нея и екипа ѝ, за участието на България на европейския песенен конкурс т.г...

публикувано на 29.01.21 в 12:07

Седмицата на модата в Париж - новите възможности онлайн

Пищни златни рокли, украсени със зодиакални знаци и символи от карти Таро, внесоха доза мистицизъм в началото на Седмицата на висшата мода в Париж. Уникалните тоалети на Dior бяха представени дигитално. Тази атмосфера е в унисон със странното..

публикувано на 28.01.21 в 16:58

Павел Вълков със световна титла по лонгборд

Лонгбордът , който е по-големият брат на скейтборда, започва своята история на Хаваите, където местните сърфисти се опитват да наподобят усещането за движение по вълните. За тази цел те удължават дъската и слагат по-големи колелца. Това се случва 50-те..

публикувано на 28.01.21 в 16:52

„Момчето, което последва баща си в Аушвиц” от Джеръми Дронфийлд

„Момчето, което последва баща си в Аушвиц” е разтърсващ и емоционален разказ за това какво е да преминеш през ада и да прегърнеш живота въпреки това. История, която следва да бъде помнена и предавана във времето. За да не се повтори никога...

публикувано на 28.01.21 в 12:48

Кучетата се синхронизират и с децата в семейството

Специалисти от университета на Орегон установиха, че кучетата синхронизират поведението си с децата в семейството, но не колкото с възрастните, съобщи сайтът Физ.орг. Откритието е важно, защото е поредното доказателство, че кучетата са полезни за..

публикувано на 28.01.21 в 11:40