Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“

Ние сме с вас от късен следобед до момента, в който се отпуснете удобно вкъщи.

"Добър вечер, София" ви казват Боян Бочев, Кристиян Илиев и Роман Михайлов. Те са вашите гидове в делничната вечер – знаят как да ви разведрят и преведат през софийския трафик.

Слушайте ги всяка делнична вечер от 17 до 20 часа!

Публикации

Роман, Яна, Нана и Влади

Nana & The Gang представиха песента си "Тихо"

Част от групата Nana & The Gang – Владислав Зидаров (барабани) и вокалът Илияна Йорданова а.к.а Nana представиха най-новата си песен "Тихо" на живо в предаването "Добър вечер, София". Песента "Тихо" възниква спонтанно като завършващо..

публикувано на 12.01.24 в 17:00

Работилници, посветени на древното японско изкуство кири-е, организират в "Квадрат 500"

В предаването "Добър вечер, София" се пренасяме в далечна Япония, за да се запознаем с кири-е - древно традиционно изкуство, представляващо картини и изображения, получени чрез изрязване на лист тъмна хартия. В Япония то е познато още от 7 век,..

публикувано на 12.01.24 в 12:50

Пътувания, хора и природа – във фокуса на фотографи и техните две изложби

В предаването „Добър вечер, София“ ви правим съпричастни в откриването на две фотографски изложби, за които разказва Емануил Трейман. “Мигове от живота“ показва фотографиите на тандема Мая Дойчинова-Сапунджиева и Ивайло Сапунджиев, които са..

публикувано на 10.01.24 в 13:29

"Татко снима мръсни филми" - историята на един българин в Холивуд през 60-те години на 20 век

В галерия "Прегърни ме" на 18 януари, ще се състои прожекцията на документалния филм "Татко снима мръсни филми", който проследява кариерата и живота на американския режисьор и продуцент от български произход Стивън Х. Апостолоф. Премиерата на..

публикувано на 05.01.24 в 17:14
Част от музикантите от формацията

Формацията "Къде бъркаме" ще зарадва блус феновете с нерепетиран концерт

Музикалните гости в "Добър вечер, София" са хора, които свирят в различни формации, но са обединени от екзистенциалния въпрос: „Къде бъркаме“, с причудливо продължение  -  С.Д.С 3,14.  След 9-месечна пауза те се събират отново, за да ни поканят на..

публикувано на 04.01.24 в 12:34
Крис, Андреа Банда и Деси

Андреа Банда Банда: Днес се чувствам повече себе си, откогато и да било

Тя няма нужда от представяне, защото е достатъчно популярна. Създател е на цифрово съдържание и още какво ли не в интернет. Позната е и от малкия екран.  Гост на „Добър вечер, София“ бе тя -  Андреа Банда Банда. Споделя, че е завършила филмови..

публикувано на 03.01.24 в 17:16

Книгите-игри на Никола Райков са за малки и големи, търсят ги и в Китай, и в САЩ

Ето една топла среща в радиоефира с писателя Никола Райков. Неговото творчество за възрастни получава признание и редица награди, но той става истински популярен с първите си детски книги и само за няколко години се превръща в един от най-обичаните..

публикувано на 02.01.24 в 17:16
Николай Василев

И след 100 прожекции интересът към филма "Ваклуш" не намалява

С първите 100 прожекции документалният филм за Ваклуш Толев вече е  обиколил цяла България, гостувал е в Рим, Париж, Виена и Женева. Николай Василев е автор и режисьор на лентата и присъства на всяка прожекция на "Ваклуш", за да бъде на..

публикувано на 29.12.23 в 16:40
Елица Наумова (в средата) с екипа на предаването

Елица Наумова: В музиката ми нека всеки открие вяра, утеха, емоция, преживявания

Елица Наумова е от Троян, живее в  Пловдив, но преди дни беше първото ѝ гостуване в предаването “Добър вечер, София“, където представи своите песни. “Музиката е част от живота ми още от дете. Сякаш това - да създавам, е като мой призив. Усещам,..

публикувано на 28.12.23 в 14:52
Роман Михайлов прави селфи с гостите Ивета Димитрова и Александър Ангелов

Организацията "Куче марка" - с първата си благотворителна инициатива във Вършец

Благотворителна инициатива в Община Вършец с концерт на група Cool Den  ще проведат от организацията "Куче марка", за която това е дебютен проект.. В „Добър вечер, София“ гостуваха Александър Ангелов и Ивета Димитрова . „Неведом е пътят..

публикувано на 20.12.23 в 16:25