Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“


Публикации

Нора Караиванова възражда музиката на 80-те с нов сингъл "Chain On My Brain"

  Нора Караиванова и  музикалният продуцент Станислав Вълев - STANI ни зарадваха с първия си съвместен проект " Chain On My Brain" , идеята за който възниква съвсем спонтанно, резултат от случайно запознанство на музикантите, които решават да..

публикувано на 09.07.21 в 14:58

NIB с ремикс на песента "Текст във текста (Eдин разкошен ден, когато превъртях)"

„Животът на човека е малко неконтролируем, той  е в някакви етапи. Аз в момента съм попаднал в етапа на многото свирене, явно“, това каза Николай Бекриев – Заека, познат на феновете като NIB от проекта „ Now Is Bulgaria“. Ники Бекриев  донесе в..

публикувано на 08.07.21 в 16:54

Природата никога няма да те предаде

Срещаме ни с Крум Крумов , интересна личност, пътешественик, автор на книгата „Около Исландия за 14 дни“ .В момента той живее със семейството си в Полша, но сега  се намира в родният Тополовград, в полите на Сакар планина. .Приел  като..

публикувано на 08.07.21 в 14:18

Актрисата Мира Котева описва мислите на герои от класически приказки

Алтернативен прочит на любими приказки от детството предлага актрисата Разговор с Мира Котева в своята дебютна книга. Представянето на „Приказки с Мира“ ще бъде на 11 юли (неделя) от 16 часа в Кино „Кабана“ с вход свободен . На своя..

публикувано на 07.07.21 в 18:40

„Maze Hunters“ се завръщат с нов видео сингъл "Blind"

Срещаме ви с алтъррнатив - рок бандата „Maze Hunters“, създадена през 2018г. Две години по-късно излиза краткосвирещият албум “I Am Not a Number”, а днес се завръщат с нов видео сингъл  "Blind", характерен със свежо,  отворено звучене, с който..

публикувано на 07.07.21 в 17:03

Hayes & Y с предстоящо лятно турне в страната

Истинска радост за сетивата и полъх от фестивални емоции внесоха в студиото на Радио София музикантите от Hayes & Y , Радослав Лозански – китари и Ивайло Делев – бас. По телефона от Манчестър също се включи и фронтменът на групата Благослав..

публикувано на 06.07.21 в 14:23

Гергана Костадинова с дебютен авторски албум "Сбъднати луни"

Срещаме ви с Гергана Костадинова , която издаде своя дебютен, авторски солов албум “Сбъднати луни“ , който вече е наличен в музикалните платформи, от началото на месеца. Музиката и текстовете са авторски, на самата Гери Костадинова. В албума..

публикувано на 05.07.21 в 20:47

"Trouble Bakers" правят вкусни сладкиши и солениши вдъхновени от любими книги

Каним ви на вкусна среща. Тя е  с  "Trouble Bakers", а те са Десислава Иванова и Пролет Трифонова. Младите дами обединяват усилията си, за да приготвят вкусни сладкиши и солениши, вдъхновени от любими книги и техните герои. „След..

публикувано на 02.07.21 в 16:53

Съвременният "Бай Ганьо" оживява в комикс

Той е комиксов герой, набиращ шеметна слава в социалните мрежи. Той е Тони Патето , събирателен образ на Бай Ганьо, съвременният „батка“,  играч и..каквото се сетите. Срещаме ви със създателите на тази странна, разностранна личност – Мартин Петров и..

публикувано на 02.07.21 в 13:43

Андроид води зрителите в „Зловещата долина“ чрез театрална копродукция

Известната новаторска театрална компания „Римини Протокол“ и един от водещите театри в Германия – „Мюнхнер Камершпиле“ гостуват на „Световен театър в София“ . Само на 4 и 5 юли в ДНК - пространство за съвременен танц и пърформанс ще бъде..

публикувано на 01.07.21 в 19:17