Ваня Стамболова

Ваня Стамболова: Правя каквото трябва – да става каквото ще!

Седмият златен медал за България от Балканиадата в Стара Загора бе донесен от 29-годишната лекоатлетка, която наскоро се завърна на пистата след шестмесечно отсъствие заради контузия. Тя триумфира в бягането на 400 метра с препятствия. Българската..

публикувано на 07.08.13 в 15:49
Милен Пасков

Милен Пасков: ”Трудностите ме правят по-силен!”

Лекоатлет номер едно на Стара Загора Милен Пасков коментира участието си на Балканиадата по лека атлетика, която се проведе в града ни преди броени дни. Коя е най-силната мотивация за лекоатлета и какво му предстои от тук нататък. С него разговаря Силвина..

публикувано на 06.08.13 в 16:14
Петър Кременски

Най-бърз на Балканите!

Петър Кременски стана Балкански шампион за трета поредна година след като спечели титлата в бягането на 200 метра при мъжете. Лекоатлетът победи с време 20,79 секунди. След като финишира, коментира своето представяне пред Силвина Златарова:

публикувано на 01.08.13 в 11:34
Boiko Borisov

Бойко Борисов: Правим всичко красиво

На 27 и 28 юли Стара Загора беше домакин на 66-то Балканско първенство по лека атлетика. Гост на престижното спортно събитие беше и бившият премиер Бойко Борисов, който има заслуга за изграждането на модерната лекоатлетическа писта на стадион Берое...

публикувано на 30.07.13 в 10:45
ivet lalova balkaniada1

Ивет Лалова: Старозагорци ми дадоха много любов!

Най-голямата звезда на родната атлетика пристигна в Стара Загора за старта на 66-те балкански игри. Тя сподели, че очаква с нетърпение бяганията, тъй като за нея най-хубавите състезанията са тези в родината й. С най-бързата бяла жена разговаря Силвина..

публикувано на 27.07.13 в 10:11
Постановка "Птица"

Премиера на спектакъл за възрастни в кукления театър в Стара Загора

Постановката „Птица” ще бъде за пръв път изиграна пред публика на 28 юли /неделя/ от 19 часа. За гост-режисьорът й от Русия – Надежда Алексеева, дебютът на трима млади колеги и предизвикателството пред старозагорската публика да оцени и разбере този..

публикувано на 25.07.13 в 15:43
Румяна и Рос Хоксберген

Музикална и семейна двойка - българка и американец - с концерт в Стара Загора

Младата заралийка Румяна Янакиева-Хоксберген (пиано) и съпругът й Рос Хоксберген (тромпет) в петък (26 юли) ще представят пред старозагорската публика класически концерт с творби на Моцарт, Равел, Рахманинов и др.Концертът е с вход свободен, провежда се с..

публикувано на 25.07.13 в 09:14
"Един ден с фармацевта" в част от кампанията "Забавно лято"

Работата на фармацевта ще представи пред деца маг.фарм.Димитрова

Регионална фармацевтична колегия Стара Загора се включва в програмата "Забавно лято 2013" на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/. На 23 Юли от 10 часа децата ще имат възможност да се запознаят с..

публикувано на 22.07.13 в 14:48
ajda chausheva

Ажда Чаушева: Умирайте от яд!

Младата певица Ажда Чаушева, дъщеря на музикалната легенда Мустафа Чаушев,засне видео. „Умирайте от яд!” е заглавието,което носи, а в клипа й партнира танцьорът Атанас Месечков. Посланието на певицата е, че се чувства страхотно, в отлична форма и се радва..

публикувано на 16.07.13 в 13:57
По време на интервюто

Георги Мамалев: Когато си тръгнат отвратените, остават отвратителните!

Обичаният актьор Георги Мамалев - популярен с култовата си реплика „...то и Бетовен е бил глух, ама е правил изкуство”, гостува в Стара Загора с един от най-гледаните и любими и до днес филми „Оркестър без име”. Къде е границата между смешното и тъжното,..

публикувано на 05.07.13 в 12:32