Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ръководството на ГЕРБ проведе среща с актива на партията

Снимка: БГНЕС

Приключи срещата на ръководството на ГЕРБ с актива на партията. Срещата на ГЕРБ беше в НДК. Всъщност след тази среща всички, които участваха в нея, излязоха и не коментираха абсолютно нищо. Беше направена уговорката, че всичко, което има да каже ГЕРБ, ще се случи в парламента.

ГЕРБ трябва да посочи какви действия трябва да предприеме след втората серия консултации за съставянето на правителството. След последния кръг от консултации от ГЕРБ заявиха, че са скептични за съставяне на правителство.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

ГЕРБ решава как да действа след втора серия консултации

В НДК започна срещата между ръководството и актива на ГЕРБ. Очаква се да бъдат обсъдени резултатите от двата кръга преговори с парламентарно представените политически сили за бъдещо управление на страната и съставяне на правителство. След последния кръг..

обновено на 27.10.14 в 12:22

Патова ситуация след лидерската среща между ГЕРБ и БСП

Срещата между лидерите на ГЕРБ и БСП не постигна резултати. Михаил Миков все пак обобщи, че е постигната договорка в бъдеще да  продължи откровено и конструктивно  обсъждане на решенията за различни тежки проблеми, които стоят пред страната. Бойко Борисов..

публикувано на 26.10.14 в 11:43

БСП обсъжда на пленум дали да подкрепи правителство на ГЕРБ

На закрито заседание на Националния съвет на БСП, социалистите ще обсъдят дали партията да остане твърдо в опозиция, каквато заявка беше дадена в изборната нощ, или   да подкрепи правителство на ГЕРБ. В обявения дневен ред на закритото..

публикувано на 26.10.14 в 10:34