Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Връчват наградите "Скритото добро"

Снимка: БГНЕС

Благотворителната кампания "Скритото добро" ще връчи наградите си днес. Кампанията "Скритото добро" е насочена към обединяване на усилията за съпричастност, подкрепа и помощ. Инициативата се провежда за втора поредна година под патронажа на заместник-кмета на Столичната община Албена Атанасова. Според нея измеренията на наградата се простират дотам по някакъв начин да не си затваряме очите за случващото се около нас. Тя посочи, че доста хора даряват от времето и средствата си, като освен фирми сред даряващите добро са и много физически лица:

Подходът към тези хора е да разберат, че не оставаме безучастни към онова, което правят и искаме да им кажем едно голямо "Благодаря".

Според Албена Атанасова най-често става дума за проявена инициатива за подпомагане на заведения за социални услуги и на децата, настанени в центрове от семеен тип.

Наградите ще бъдат връчени тази вечер от 18.30 часа в Гранд хотел "София".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Кампанията "Изплети топлина" ще стопли две хиляди души тази зима

Преди четири години, в първата година на благотворителната кампания „ Изплети топлина “ на фондация „Има начин“ 80 доброволци са изплели 330 артикула. Доброволците тази година са близо 500, изплетените от тях неща са повече от 3500, а стоплените..

публикувано на 01.02.16 в 10:37