Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ина Ананиева: В Рио трябва да сме различни, трябва ни още емоция

Ина Ананиева: В Рио трябва да сме различни, трябва ни още емоция
Снимка: Sportal.bg

Трябва ни още емоция в играта. Това ни липсва. Мисля, че в Казан втория ден успяха да се отърсят. На това трябва да наблегнем. Трябва да сме много различни на Олимпиадата. Всички отбори ще са подготвени, всички ще играят без грешка. Ние обаче трябва да дадем още емоция. Сматям, че и в тази обстановка се справяме добре. Доволна съм много от Любомира, доволна съм от поведението на момичетата. Няма връщане назад, това заяви старши треньорът на ансамбъла Ина Ананиева при завръщането на състава от Световната купа по художествена гимнастика в Казан.

СнимкаВ Русия тимът ни в състав Михаела Маевска, Християна Тодорова, Цветелина Найденова, Любомира Казанова и Ренета Камберова остана на четвърто място в многобоя и зае петата позиция във финала с обръчи и бухалки. Българките обаче доказаха класата си във финала на ленти, където спечелиха златните медали.

В индивидуалната надпревара в Казан Невяна Владинова завърши пета на финала на обръч и 14-а в многобоя, а  Катрин Тасева се класира 20-а в многобоя. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!