Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Благой Макенджиев: Изиграхме страхотен мач

Вратарят на "Берое" Благой Макенджиев остана доволен от изявите на тима в снощния двубой с ХИК (Хелзинки) от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата завърши 1:1, реваншът е след седмица във Финландия. 

"Предвид това, че изоставахме с един гол сме доволни. Изключително сме доволни от играта. Не ангажирам никой с моето мнение, но за мен изиграхме страхотен мач. Ако играем така във Финландия мисля, че ще ги отстраним", заяви той след срещата. 

Стражът обясни, че на полувремето играчите са получили допълнителни указания след отлично направеният анализ от страна на щаба на Александър Димитров

"Коригирахме някои неща. Треньорите бяха направили добър анализ на първото полувреме. Казаха ни къде да атакуваме и какво трябва да променим. Мисля, че се получи доста добре. Второто полувреме те нямат удар към вратата, ние имаме няколко положения", коментира Благой Макенджиев. 

"Резултатът е 1:1. Те предполагам, че като домакини се водят фаворит, но всеки е бил фаворит и е падал. Нека кажем, че са фаворити и да ги изненадаме. Няма проблем с това", завърши стражът на "Берое". 

Още от Благой Макенджиев чуйте в прикачения звуков файл



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

За 10-ти път Стара Загора посреща младите надежди на фехтовката

На 28 и 29 септември в Спортна зала „Иван Вазов“ над 150 млади фехтовачи ще излязат на фехтовалните пътеки в спор за Купа „Стара Загора“. Състезанието е 1-ви кръг за Купа България и е първото за сезона от календара на Българска федерация по..

публикувано на 25.09.24 в 15:05

В „Берое 2016“ ще надграждат постигнатото през миналата година

Волейболният „Берое 2016“ завърши на второ място в турнира за Балканската купа, проведен в Солун. Във финала възпитаниците на Мирослав Живков загубиха с 0:3 гейма от турския „Аркас Спор“ Измир. „Тепърва ще анализираме и правим ясна оценка на..

публикувано на 25.09.24 в 15:03

Атанас Апостолов: "Струмска слава" не са за подценяване

"Жребият за Купата на България ни отреди за съперник състава на "Струмска слава" Радомир. Те наистина са от втората половина на таблицата в Б група, но това не бива да ни заблуждава. Мачовете ще са в периода 9-15 октомври, като към момента още не знаем..

публикувано на 25.09.24 в 08:34

Пуснаха билетите за следващото беройско домакинство

ПФК "Берое" пусна в продажба билетите за двубоя със "Славия", съобщиха от клуба на официалната си фейсбук страница.   Срещата от X кръг на шампионата е насрочена за 27 септември, събота от 20:00ч.  Цената на билета за мача е 15 лв. в предварителна..

публикувано на 24.09.24 в 15:40

Млада баскетболистка се завръща в Стара Загора

Поредна новопривлечена състезателка обявиха от женския баскетболен "Берое". След 2 сезона в чужбина и натрупан опит в първенствата на Италия и Португалия, в тима се завръща Златка Маданкова. Националката вече е в Стара Загора и започва тренировки със..

публикувано на 24.09.24 в 15:30

Иван Попов: Силно представяне на нашите лекоатлети в Брашов

"Силно се представиха лекоатлетите на СК "Берое" на турнира в румънският град Брашов. Състезанието бе "Brasov Running Festival" с участието на много чужденци и бе на много високо ниво. Лекоатлетите на СК "Берое" под 18 години Алис и Зара Илиеви на 3000..

публикувано на 24.09.24 в 14:28

"Берое" ще пътува на Североизток за Купата

"Берое" ще гостува в 1/16 финалната фаза в турнира за Купата на България в Североизточна България. Това отреди тегленият днес жребий в Националната футболна база в Бояна.  В първия кръг за елитните отбори в надпреварата беройци ще гостуват на победителя..

публикувано на 24.09.24 в 13:54

Ново попълнение в женския "Берое"

Гардът Ванина Василева вече е част от женският баскетболен "Берое". Тя е на 21 години и идва от тима на "Монтана". В кариерата си играла за различни възрастови формации в съставите на "Шампион 2006" и "Балкан". Има мачове за националните селекции на..

публикувано на 24.09.24 в 11:34

Клуб „Траяна Триатлон“ приключва сезона с успех

В последно състезание по триатлон участваха възпитаниците на старозагорския клуб „Траяна Триатлон“. Двадесет и първата надпревара за 2024 година бе в Пазарджик и се наричаше Купа „Пазарджик“. „В случая състезанието бе по дуатлон – бягане,..

публикувано на 24.09.24 в 09:37

Четири отличия грабнаха катерачи от клуб „Железник“

В края на тази седмица във Велико Търново предстои Държавно първенство по катерене за трудност и скорост при най-малките. „Все още уточняваме състава за това състезание“, сподели пред радио „Стара Загора“ Росен Тотев, треньор в старозагорския..

публикувано на 23.09.24 в 14:47