Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мини Академия за родители на колела в Стара Загора

„Мини Академия за родители на колела“ ще се  проведе в Стара Загора на 17-ти март(събота) от 10.00 часа в Регионална библиотека "Захарий Княжески". Входът е свободен.На безплатната среща с  едни от най-добрите специалисти в отглеждане на деца са поканени всички настоящи и бъдещи родители в региона, за да научат всичко за здравето, възпитанието и образованието на децата от 0 до 7 години.

"Каузата ни е да предоставяме на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата. Основната мисия на „Мини Академия за родители на колела“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, в различни градове в цялата страна",  каза за РСЗ Мариела Станулова, председател на фондация“ Три“ и организатор на „Академия за родители“:

В Стара Загора Деси Бетова ще представи лекция за посрещането на бебето. Марияна Манушева ще разгледа темата за „Първа помощ при нараняване и задавяне на детето“, Златица Харитова – „Ролята на родителя и как тя се променя през различните етапи“.

Една от темите, които най-силно вълнуват родителите, е „Как да се справим с тръшкането“ , каза още Станулова.

Подробности за предстоящата „Мини Академия за родители на колела“ може да чуете в интервюто на Десислава Крачолова  с Мариела Станулова.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Силата на театъра е в екипната работа

На 6 септември празнуваме Съединението на Княжество България с Източна Румелия, припомняме факти от историята на младата българска държава, които ни карат да вярваме, че обединени можем да постигаме целите си и да не се съобразяваме със сценариите на..

публикувано на 06.09.24 в 19:55

Фолклорно студио: 50 години ансамбъл „Тракия“ – Пловдив

Емблематичният фолклорен ансамбъл „Тракия“ отбелязва своя 50-годишен юбилей с концерти на Античния театър в Пловдив и в столичната зала 1 на НДК. В навечерието на тази забележителна годишнина Радио Стара Загора гостува на артистите и творците от..

публикувано на 28.08.24 в 09:00

Фестивал „Реките на града“ ще се проведе от 23 до 25 август в Габрово

За трета поредна година фестивалът „Реките на града“ ще събере жители и гости на Габрово край река Янтра от 23 до 25 август. Събитието е вече утвърдена част от културния календар на града. „ Подготовката започна веднага след края на..

публикувано на 23.08.24 в 15:27

За трети път етно и рок на една сцена в село Борилово

На 24 август от 17:00 часа на площада в село Борилово ще се проведе третото издание на фестивала "Рок и Ръченица". Събитието съчетава рок музика и български фолклор на една сцена, привличайки както местни жители, така и гости от съседните села и град..

публикувано на 23.08.24 в 13:37

„Старите сгради разказват…“ в безплатен тур в Стара Загора и през този уикенд

Тази събота и неделя (13 и 14 юли) жителите и гостите на Стара Загора могат да пропътуват 100 години назад във времето, включвайки се в завладяващата обиколка „Старите сгради разказват…“.  Безплатният градски тур е част от инициативата на ТИЦ „Стара..

публикувано на 10.07.24 в 12:41

"Седянка на полянка" ще събере любители на забавленията сред природата край Велико Търново

"Седянка на полянка" е съвременен фестивал с културна и екологична насоченост. Той се прави в Tърновското село Ветринци, на 17 км западно от старопрестолната столица.  Провеждането на фестивала е плод на усилията на доброволци и на читалищния екип за..

публикувано на 24.06.24 в 18:33

Започва десети юбилеен международен арт пленер "Изкуството в Мъглиж"

Днес започва десетият юбилеен международен арт пленер "Изкуството в Мъглиж". Организатори на събитието са фондация Център за правно и културно застъпничество "Темида Арт" Стара Загора, с подкрепата на община Мъглиж.  Куратор на пленера е..

публикувано на 24.06.24 в 15:02

платена публикация
Да се погрижим {ЗАЕДНО} за река Бедечка!

През настоящата година dm България празнува 15 години в България и е основен партньор на инициативата за по-чисти и социални реки "Реките на града" на фондация "Колективът", за да отбележи рождения си ден с принос за околната среда.  След като в..

публикувано на 20.06.24 в 14:19

8 художници се събират в Стара Загора за 28-ия Международен пленер по живопис „Дружба"

На 7 юни започва 28-ият Международен пленер по живопис „Дружба“,  организиран от Община Стара Загора и Представителството на Съюза на българските художници в града. 8 художници си дават среща - Гергана Табакова,Пенка Минчева,  Ганчо Ганчев – Гана,..

публикувано на 06.06.24 в 08:19

Правят символична първа копка за ремонт на тренировъчния стадион "Берое"

Oт 13:30 часа, на тренировъчния терен на Спортен комплекс „Берое“, ще бъде направена символична първа копка за стартиране на проект ,,Основен ремонт на лекоатлетическа писта на тренировъчен стадион ,,Берое”- Стара Загора. Ремонтните дейности..

публикувано на 06.06.24 в 05:48