Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Михаела Филева с концерт в Стара Загора

| обновено на 24.09.22 в 14:19

С атрактивна визия и въздействаща музикална програма Михаела Филева ще посрещне феновете си в Стара Загора. Певицата ще пее в Летния театър на 28 септември от 20:00 ч.

Михаела Филева е сред малкото български изпълнители, които представят концертно шоу от висока класа. Най-изявената млада певица и автор има десетки хитове, които всеки може да запее, а когато това се случи по време на концерт, чувството е неповторимо. Хитовете „Опасно близки“, „Латино сеньорита“, „Инкогнито“, „И аз съм тук“, “По-добра от мен“, „Бойкот“ ще прозвучат в нови лайв версии, изпълнени от Михаела и музикатните Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев.

Красивата Михаела грее на сцената, като пленява публиката с характерните си вокални изпълнения, емоционалност и грация. Тя умее да въвлича зрителите в историята на всяка песен, да въздейства с присъствието си и да кара малки и големи да се вълнуват и преживяват музиката ѝ.

Билетите за концерта на Михаела Филева в Стара Загора вече се в продажба в мрежата на Eventim.

Интервюто с Михаела Филева можете да чуете в звуковия файл. 



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В Сливен отнемат временно тротинетки и велосипеди, ако се движат по пешеходните зони

В рамките на месец полицията в Сливен е отнела временно  6 тротинетки и 12 велосипеда защото собствениците им са нарушили местната наредба, която забранява използването на този вид превозни средства по пешеходните зони в града.   И ако в България вече..

публикувано на 31.07.24 в 15:24

Нов училищен автобус за децата от няколко хасковски села

Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева предаде днес документите за безвъзмездно предоставяне на нов ученически автобус на директора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Конуш. Съгласно подписан договор между Министерството на..

публикувано на 31.07.24 в 14:11

Стара Загора се поклони пред саможертвата на своите бранители

Със заупокойна молитва и тържествен ритуал пред Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“, Стара Загора отбеляза 147 години от боевете за защитата на града. В ритуала взеха участие Военен духов оркестър и почетен караул от Втора..

публикувано на 31.07.24 в 13:04
Бюро по труда и СП, Стара Загора

Бюро по труда - Стара Загора работи по няколко проекта с европейски средства

Минимален спад на безработицата отчитат от Бюро по труда – Стара Загора. Към края на миналия месец броят на регистрираните безработни в областта е 5513. По традиция най-ниско е нивото на безработица в Павел баня, Казанлък и Стара Загора, а най-висок в..

публикувано на 31.07.24 в 13:02
Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора“

Отбелязваме 147 години от боевете за защитата на Стара Загора

147 години от боевете за защитата на Стара Загора по време на Руско-турската освободителна война ще бъдат тържествено отбелязани днес на различни паметници в града и общината.   В 10 часа започва и общоградският ритуал в знак на почит и благодарност..

публикувано на 31.07.24 в 09:22

Изследвания и консултация за хепатит организират в Стара Загора

Да края на седмицата продължават инициативите на Регионалната здравна инспекция свързани със Световния ден за борба с хепатита. По този повод на 1 август от 10 до 13,30 часа желаещите да се изследват за заболяването, както и да получат консултации..

публикувано на 31.07.24 в 09:07
Проф. Георги Рачев

Проф. Георги Рачев: Жегите и сушата в Старозагорско продължават и през август

През август за района на Стара Загора се очаква средна месечна температура около 27 градуса, което е с около градус и половина над нормата, прогнозира климатологът проф. Георги Рачев. По думите му валежите ще са с около 30 процента по-малко от..

публикувано на 31.07.24 в 09:00
Румен Гълъбинов

Румен Гълъбинов: Готови сме за еврото, което ще изсветли икономиката

Добре би било Законът за еврото да се приеме окончателно в рамките на това Народно събрание и да се прилага. Това мнение изрази пред Радио Стара Загора икономистът Румен Гълъбинов. Освен законодателството, по пътя към единната валута са важни и..

публикувано на 31.07.24 в 08:05

Локализирани са пожарите край старозагорските села Дълбоки и Еленино

Пожарите, които възникнаха в следобедните часове в близост до старозагорските села Дълбоки и Еленино, са локализирани, съобщи старши инспектор Михаил Михов, началник на група "Оперативен център" към Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита..

публикувано на 30.07.24 в 19:05

В Стара Загора ще обработват открити площи за унищожаване на комарите

Община Стара Загора ще извърши третиране на открити площи срещу възрастни комари с препарат „Стийл 25 ЕК“ / студен аерозол. Това е по-ефективният метод за борбата срещу комарите, коментират от фирмата, ангажирана с дейностите. График: Сряда,..

публикувано на 30.07.24 в 17:27