Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Заради мъгла е намалена видимостта на прохода "Шипка"

До 50 метра е намалена видимостта на прохода "Шипка". Времето на прохода е облачно, а пътната настилка е частично заледена и обработена. Облачно е времето и на прохода "Република", където времето е ясно, а пътните настилки са мокри. 

И на двата прохода движението е без ограничения.

На Автомагистралите "Тракия" и "Марица"  пътните настилки са предимно сухи, но времето е облачно. Видимостта е добра.Още от категорията

Милена Желева: Надявам се на 1 ноември Стара Загора да се поздрави с монумент на Светите братя Кирил и Методий

Конкурс за идеен проект за паметник на Св. Св. Кирил и Методий обявиха от община Стара Загора. Предвидено е монументът, наречен „В основата е словото“ да се намира в парк „Св. Игнатий Старозагорски“ . Конкурсните проекти трябва да бъдат подадени до..

публикувано на 01.02.23 в 09:57

Книги за българите в Украйна, нова благотворителна акция на Манол Пейков

Издателят Манол Пейков, който организира мащабна дарителска акция на генератори за Украйна, сега има ново благородно начинание – събира книги за бесарабските българи и по- специално за библиотеката в Болград. Кампанията започна преди по-малко от..

публикувано на 01.02.23 в 09:31
Моника Маринова

Хората с увреждания и с редки заболявания излизат на нов протест

Хората с увреждания и пациентите с редки заболявания отново излизат на протест в страната. Недоволството си в Стара Загора те ще изразят пред Регионалната здравна инспекция в 10 часа. Те настояват за промени в Наредбата за медицинска експертиза и..

обновено на 01.02.23 в 09:14