Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Билетите за последния кръг от редовния сезон са в продажба

ПФК „Берое“ пусна в продажба билетите за домакинството си на „Хебър“. Двубоят от XXX кръг на efbet Лига е насрочен за 8 май  (понеделник) от 15:30  ч. на стадион „Берое“.  Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 10 лв. (от днес до неделя), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 15 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв. в предварителна продажба, включително и за деца, а в деня на мача VIP билетът ще бъде на цена 50 лв. 

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн ТУК

По публикацията работи: Десислав Тенев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Испанец е новият треньор на "Берое"

Испанецът Хесус Урибесалго е новият старши треньор на "Берое". Това съобщиха от клуба на официалната си фейсбук страница. Хосу Урибе, както е наричан в родината си, е роден на 25 април 1969 в Хихон, Испания. Най-много мачове - 70, има начело..

публикувано на 03.10.24 в 13:23

Георги Кирилов: Надявам се да се представим силно в Стара Загора срещу "Локомотив"

"Победихме в последния си мач тима на "Верея" като домакини с 4:2. През първата част имаше сякаш от наша страна подценяване на съперника и резултата набързо стана 0:2. Второто полувреме обаче отборът ни определено заигра както трябва и успяхме набързо..

публикувано на 03.10.24 в 13:15

Предстои 14-ти турнир по тенис на маса

В събота и неделя в старозагорската спортна зала „Иван Вазов“ предстои 14-тия турнир по тенис на маса, посветен на Деня на Стара Загора. В двата дни срещите ще започват от 9.30 часа. В събота е ден за любители и всеки може да се включи. В..

публикувано на 03.10.24 в 09:42

Победа за женския „Берое Стара Загора“

В първа среща от новия сезон и първа от турнира Адриатическа лига „Берое Стара Загора“ прие „Трешневка 2009“ и спечели с 10 точки разлика, 81:71. Срещата бе много интересна и оспорвана и премина през редица обрати. Началото бе равностойно, а..

публикувано на 02.10.24 в 20:47

Сребърно отличие за малка представителка на АК „Железник“

В края на месеца във Велико Търново предстои състезание от националния шампионат по спортно катерене. Също във Велико Търново, в Двореца на спорта „Васил Левски“, бе проведено Държавното първенство за най-малките, първа, втора и трета група,..

публикувано на 02.10.24 в 15:38

Четирима старозагорски борци отпътуваха за Скопие

В Скопие утре започват схватките от Балканиадата по борба за възрасти до 13, до 15 години и до 17 години, кадети и кадетки. Днес за столицата на Северна Македония като част от националния отбор отпътуваха и четирима представители на..

публикувано на 02.10.24 в 15:13

Даниел Петров: Надявам се за "Верея" да имаме достатъчно здрави играчи

"Изиграхме добър мач с другия тим от Раднево - "Миньор" в двубой от областна група "Стара Загора". Срещата завърши без попадения 0:0. Наш играч получи червен картон и доиграхме мача с 10 души. Искам да благодаря на момчетата, че се раздадоха на терена и..

публикувано на 02.10.24 в 11:01

Баскетболните отбори на Стара Загора започват сезона с важни домакинства

Интересна седмица предстои за любителите на баскетбола в Стара Загора.  Четирикратният пореден шампион на България при жените "Берое Стара Загора" започва сезона в Адриатическата лига с домакинство на хърватския "Трешневка". Срещата започва в 18 часа в..

публикувано на 01.10.24 в 11:52

БФС обяви програмата за три кръга от първенството

Спортно-техническата комисия към БФС обяви програмата за 8 кръг и от 13-и до 15-и кръг на шампионата, които ще се играят след паузата за мачовете на националните отбори. "Берое" приема "Спартак" Варна на 18 октомври от 17:00 часа в осмия кръг, а след..

публикувано на 01.10.24 в 11:25

Над 150 кръстосаха саби в Стара Загора

В поредица от важни състезания влизат фехтовачите от старозагорския клуб „Железник“. В края на тази седмица Николета Добрева ще се изяви в сателитен турнир към Международната федерация по фехтовка. „В София ще участват почти всички български..

публикувано на 01.10.24 в 09:37