Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Атанас Апостолов: Предстоят ни две срещи през тази седмица


"Закономерно загубихме гостуването си на "Гигант" в Съединение с 0:1. Домакините бяха по-добрия тим на терена, а и условията бяха перфектни. За съжаление в защите бяхме добре,  но в атака почти нищо не сторихме за целия мач. Така логично отстъпихме в резултата. Сега се готвим за среща за Купата на Аматьорската лига. Тя ще е във вторник в Стара Загора срещу тима на домакините от "Локомотив". В този мач ще дам шанс на доста млади момчета в нашия състав. По програма след това в събота приемаме тима на "Асеновец". Те не играха близо 15 дни заради участие на техни футболисти в националния тим на страната ни на Световното първенство по мини футбол в ОАЕ. Очаквам сериозен сблъсък с асеновградчани, надявам се да победим." заяви за Радио Стара Загора Атанас Апостолов, наставникна ФК "Розова долина". Казанлък.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ново изпитание пред волейболните национали до 20 години

На 29 август ще започне Европейското първенство по волейбол за младежи до 20 години. Българският отбор е в група, чийто срещи ще се играят в Гърция. Освен домакините потенциални съперници на българските национали в тази възраст са отборите на..

публикувано на 21.08.24 в 14:12

Тихомир Иванов бе награден със знака на Община Стара Загора

Състезателя на СК по лека атлетика „Берое“ Тихомир Иванов, който завърши на 8 място във финала на турнира по скок на височина за мъже на олимпийските игри в Париж бе официално приет и награден от ръководството на Община Стара Загора в лицето на..

публикувано на 20.08.24 в 16:40

Обявиха програма за седмия кръг на футболното първенство

Спортно-техническата комисия към БФС обяви програмата за седмия кръг на шампионата. В него "Берое" ще гостува на "Хебър" Пазарджик на 1 септември, неделя от 19:15ч. Преди това беройци ще приемат тази неделя от 21:15 ч. шампиона "Лудогорец". Двубоят ще..

публикувано на 20.08.24 в 16:05

"Берое" подписа с американец

24-годишният американски гард Кени Дай e най-новият играч на баскетболния "Берое". През миналия сезон той взе участие в 30 мача във втора лига на Сърбия с отборите на „Металац“ и „Младост“, в които записа средно по 14,8 точки, 5 асистенции и 3,5 борби...

публикувано на 20.08.24 в 15:39

Пореден младок се присъединява към баскетболния "Берое"

Мъжкият баскетболен отбор на "Берое" продължава със селекцията за новия сезон. Последното ново попълнение на тима е младият Карлос Антов. 18-годишният талант ще бъде част от състава на "Берое" за новия сезон, след като през миналия бе в редиците на..

публикувано на 20.08.24 в 11:50

Силно представяне в Австрия на колоездачи от „Траяна Триатлон“

В края на седмицата в Русе предстои състезание по триатлон. Следващата седмица пък Пловдив ще бъде домакин на такова състезание. „След тези две състезания ще участваме в Балканиада по триатлон, която ще бъде на 5 октомври“, съобщи за радио..

публикувано на 20.08.24 в 10:26

Малките волейболистки подновиха тренировки

На 1 септември възпитаничките на волейболния клуб „Берое“ ще отпътуват за 10 дневен тренировъчен лагер в курорта Китен. „Там ще се работи за физическа подготовка“, подчерта пред радио „Стара Загора“ Ивелин Колев, председател на УС на ВК..

публикувано на 19.08.24 в 14:27

Юношески национал подсилва баскетболния "Берое"

Поредно ново попълнение в състава си обяви мъжкият баскетболен отбор на "Берое". Това е юношеският национал Кристиян Желев , който през новия сезон ще носи екипа на старозагорския тим. Талантливият хасковлия идва в Стара Загора, след като през последния..

публикувано на 18.08.24 в 16:58

"Берое" победи в Коматево

"Берое" отново се върна на победния път в първенството. Интернационалният тим, воден от наставника Хосе Луис Ачиари, се наложи с минималното 1:0 като гост над "Крумовград". Двубоят се игра на стадиона в пловдивския квартал Коматево.  Беройци стигнаха до..

публикувано на 16.08.24 в 23:21

Десет от „Берое 2016“ тренират за новия сезон

В началото на седмицата волейболният „Берое 2016“ започна подготовка за новия сезон. Под ръководството на помощник треньора Иван Тасев в спортната зала „Иван Вазов“ тренират 10 волейболисти. Иван Тасев ще води подготовката на „Берое 2016“ до..

публикувано на 16.08.24 в 14:37