Фотоизложба

Фотоизложба на деца и младежи от семейни центрове откриват в Казанлък

„ Открий ме“ е името на фотоизложбата , която ще бъде открита днес от 16 часа в Културно- информационния център в Казанлък. На нея ще бъдат показани фотографии на децата и младежите от центровете от семеен тип в града, управляван от фондация..

публикувано на 16.01.20 в 13:36

НЧ “Съгласие-1862" обяви конкурса за рисунка “Моята Кукерландия – Нарисувай ми кукер”

Поредното издание на конкурса за рисунка “Моята Кукерландия – Нарисувай ми кукер” обяви НЧ “Съгласие-1862”-Ямбол. Конкурсът се провежда всяка година в Ямбол като инициатива на НЧ ”Съгласие-1862”  със съдействието на Общински Център за изкуство и..

публикувано на 16.01.20 в 10:24

Валентин Ревански: Бюджетът на община Ямбол за 2020 година е реалистичен

60 милиона лева е проекто-бюджетът на община Ямбол за 2020 година. Голяма част от средствата са насочени за обезпечаване дейностите в сферата на образованието, социалните дейности и здравеопазването. За реализация на капиталовата програма са..

публикувано на 16.01.20 в 10:06

ПП Воля настоява за отговорно поведение на политическите сили за решаване на екологичните проблеми в страната

Решението на Политическа партия Воля за предстоящия вот на недоверие към правителството, внесен от Българската социалистическа партия за провал в екологичната политика, ще бъде взето след провеждане на консултации с БСП, коментира за радио Стара..

публикувано на 16.01.20 в 09:00
Халил Летифов

ДПС може да излезе със собствени мотиви за вот на недоверие към кабинета Борисов 3

ДПС ще формират позицията си, след като се запознаят с мотивите за вота на недоверие и след обсъждане в Парламентарната група и ръководството на партията, каза в интервю за Радио Стара Загора старозагорският депутат Халил Летифов.  Той не отрече..

обновено на 16.01.20 в 08:40
Георги Гьоков

Вотът на недоверие ще мине, ако всички депутати са в зала, очакваме подкрепа

До 20 януари ще продължат консултациите на БСП с парламентарни партии, извън управляващите и независими депутати. От левицата заявиха, че мотивите се пишат сега, но остават отворени за допълнение от страна на другите, с които ще преговарят...

обновено на 16.01.20 в 08:35

Винетките важат от дата до дата, припомнят от Дирекция "Социално подпомагане"

Около 4500 винетни стикера се очаква да бъдат издадени през Дирекция „Социално подпомагане“ Стара Загора, като тенденцията в последните години е нарастване с около 500 годишно. Това съобщи за Радио Стара Загора Павлина Делчева, директор на дирекцията...

публикувано на 16.01.20 в 08:45

Със заледени и обработни пътни настилки и ограничена видимост поради мъгла на територията на старозагорска област започва 16 януари

Със частично заледени и обработени пътни настилки по високопланинските проходи и пътищата на територията на старозагорска област започва днешния 16 януари. На много места в областта видимостта е намалена поради мъгла и затова призоваваме водачите на..

публикувано на 16.01.20 в 07:40

Д-р Неделчо Тотев: Новите цени на клиничните пътеки не отговарят на нуждите на болниците

"Договорените от Българския лекарски съюз цени на клиничните пътеки в подписания Национален рамков договор не отговарят на нуждите на общинските болници“. Това заяви в ефира на Радио Стара Загора председателят на Сдружението на общинските..

публикувано на 15.01.20 в 16:10

Главна дирекция „Борба с организираната престъпност” предупреждава за спам атака

ГДБOΠ пpeдyпpeждaвa зa aĸтивнa cпaм aтaĸa cпpямo гpaждaнитe, a цeлтa e зapaзявaнe нa ĸoмпютъpни ĸoнфигypaции и cмapт ycтpoйcтвa. Kaĸтo и пpи пpeдишни пoдoбни aтaĸи ce изпoлзвa имeтo нa дъpжaвнa инcтитyция - в cлyчaя Mиниcтepcтвoтo нa вътpeшнитe paбoти...

публикувано на 15.01.20 в 14:36