На чаршията, в чата

На чаршията, в чата

„На чаршията, в чата” с Галина Стефанова

Говорихме за почивката all inclusive. И на море или на планина - къде почивката е почивка? Казахме вашите мнения "за" и "против. Чухме и професионално мнение – на проф. д-р Стоян Маринов, декан на факултет „Управление” във Варненския..

публикувано на 05.08.18 в 16:10

„На чаршията, в чата” с Галина Стефанова

Предложих ви разказ за едно пътуване до съседите на югозапад от първо лице, споделих моето усещане от гостуването си в Македония. Срещнах ви с един охридски българин – една нестандартна личност, с поведението, с разбиранията си и с решимостта да..

публикувано на 29.07.18 в 17:40

„На чаршията, в чата” с Галина Стефанова

Приключваме с футболните емоции в „На чаршията, в чата”. Както обещах по-рано, в студиото гостува един от позналите шампиона на Мондиал 2018 – Димитър Димитров. Чуйте какво каза за първенството нашият слушател. Чуйте и анализ от специалист за..

публикувано на 23.07.18 в 21:57

„На чаршията, в чата” с Галина Стефанова

Разказ от първо лице за причините за успех на безпрецедентната спасителна акция на момчетата, попаднали във водния капан на пещера в Тайланд. За „тайландското чудо” разказа във фейсбук профила си Райко Матеев, който от години живее в „Страната..

публикувано на 18.07.18 в 14:27

„На чаршията, в чата” с Галина Стефанова

Какво най-много впечатли една германка при стъпването й за първи път на българска земя, както и какво отнесе със себе си след като живя в Кърджали една година, чуйте в разговора ми с Мариане Вахтер и нейната домакиня Симона Будева.

публикувано на 09.07.18 в 16:09

„На чаршията, в чата” с Галина Стефанова

За преживяването и емоцията да си на стадиона на Световното първенство по футбол – 2018 в Русия, от първо лице, разказва Лазар Попов в студиото на „На чаршията, в чата”. Чуйте.

публикувано на 03.07.18 в 08:08

"На чаршията, в чата" с Галина Стефанова

Световното първенство по футбол в Русия става все по-интересно. Това категорично не е мондиала на стереотипите. Фаворитите сякаш не са на себе си. Доста измъчени победи видяхме до момента.  Доста изненади. Но пък е интересно дори за тези, които..

публикувано на 24.06.18 в 18:10

"На чаршията, в чата" с Галина Стефанов

Този месец светът е футбол. Затова и в "На чаршията, в чата" говорихме за Цар Футбол. Чуйте някои интересни факти за Световното първенство по футбол 2018. Аз, Галина Стефанова, говорих за великата игра не като професионалист и познавач. Какво мисли за..

публикувано на 17.06.18 в 15:23

„На чаршията, в чата” с Галина Стефанова

Говорихме  за това умеем ли да пазим общественото имущество? Колкото и каквито и придобивки да получим, дали ще продължим дълго да ги имаме, ако не се научим и не научим децата си да ги пазят?Говорихме за гражданското поведение. Говорихме за..

публикувано на 11.06.18 в 17:34

„На чаршията, в чата” с Галина Стефанова

В „На чаршията, в чата” говорихме за една добра новина, която се завъртя в медиите тези дни в Кърджали, а именно предстоящо изграждане на нова модерна спортна зала. Дори тази добра, според всички, кауза обаче разедини както управлението, така и..

публикувано на 05.06.18 в 20:37