Обсъждат наредбата за ползване на социални жилища в община Кърджали

Днес от 17.00 часа в залата на Бизнес инкубатор - Кърджали се организира обществено обсъждане на  Проект за  Изменение и допълнение на Наредба за условията и реда за настаняване и ползване на социални жилища в община Кърджали. С предлаганото изменение и допълнение на Наредбата се цели да се осигури нейното съответствие с изискванията на приложимите правила за държавни помощи, посочени в изменените Насоки за кандидатстване по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. Проектът  е публикуван на интернет страницата на Община Кърджали. Общественото обсъждане ще се ръководи от Докладчик, назначен със Заповед на Кмета на Община Кърджали -  Хасан Азис.

Вижте още

Волейболна "Арда" посреща отборът на "Раковски" (Севлиево)

Волейболна "Арда" посреща отборът на "Раковски", в третия кръг от турнира за Купата на България. Общо четири мача ще се играят днес при мъжете. Двубоят започва тази вечер от 18 часа в спортна зала Арпезос, каза за радио Кърджали президентът на клуба Милко Багдасаров:  След този кръг, четирите отбора победители ще продължат с дванадесетте отбора..

публикувано на 12.12.18 в 11:44

Златен медал за тенисистите от СК "Орфей" на турнир в Гърция

Спортен клуб по тенис на корт "Орфей" участва в международната надпревара за деца и юноши в Кавала, Гърция и се завърна със златен медал. Представителите на кърджалийския клуб бяха в южната ни съседка от 7-ми до 10 декември. Това съобщи за радио Кърджали треньорът Христо Чобанов:  За тази година това беше последният турнир в който участвахме...

публикувано на 12.12.18 в 10:00

„Мастило“ продължава без загуба в „Лига Кърджали“

Отборът на ФК „Мастило“ п остигна труден успех с 1:0 срещу сърцатия тим на „Импулс“, като по този начин кърджалийци продължават без загуба в първенството на БАМФ Кърджали. Единственото попадение реализира плеймейкарът Емил Казиев, две минути преди края на двубоя . Благодарение на решаващото си попадение Емо заслужи и наградата „Футболист на..

публикувано на 11.12.18 в 16:38

Топъл обяд за 1750 човека в Кирково

16 озеленители, 16 домашни помощници и нови работни места за още 56 човека е усвоила община Кирково по проекти за социално подпомагане. Тече и изпълнението на проекта за топъл обяд, където хората, които ще се възползват от него са 1750 души. Това каза кметът Шинаси Сюлейман в студиото на Радио Кърджали. Подробности около социалните проекти в..

публикувано на 11.12.18 в 15:18

Чувал с подаръци предколедно и в СУ "Славейков"

С пищна заря и мило тържество бяха запалени светлините на коледната елха в СУ „Петко Рачов Славейков“. Учениците от Ученическия парламент се заеха с отговорната задача да зарадват за поредна година своите малки и големи съученици и да не изневерят на традицията елхата да грейне предколедн о с много настроение и обич. Поканиха Добрия старец и..

публикувано на 11.12.18 в 15:15

Общинският съветник от Реформаторския блок Радослав Милев: Имах изказвания по теми, които не се харесват

Каква работа е свършил Радослав Милев от Реформаторския блок в Общинския съвет към края на 2018-а, коментира самия той. Той е един от най-активните общински съветници. "Имам доста изказвания в ОбС за съжаление, и предложения, които не са приети от мнозинството, което ни управлява и от г-н Азис , в лично качество". Той припомни, че в Правилника за..

публикувано на 11.12.18 в 15:02

Общинският съветник от ГЕРБ Огнян Иванов: Изключително труден е диалогът с мнозинството от ДПС

С наближаващия край на 2018 година и в навечерието на декемврийската сесия на местния парламент в Кърджали потърсихме най-активните общински съветници от различните политически групи. Класацията по брой изказвания и направени предложения води Огнян Иванов от ГЕРБ. Ето неговата равносметка за работата му през тази година: "Лично аз от моята работа,..

публикувано на 11.12.18 в 14:39