Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Павел Димитров: В ГЕРБ има няколко представители на ТИМ и те не са без влияние

Снимка: БГНЕС

Без ТИМ във Варна не се случва нищо, тези думи на  депутата от ГЕРБ Павел Димитров, бивш областен координатор на партията, бяха цитирани от медиите.

Сега го казвам, защото сега ме попитаха. Освен това тези ми думи са откъснати от това, което съм казал. Имал съм предвид, че това са голям инвеститор и данъкоплатец. Но аз съм казвал и друго в това интервю, че Кирил Йорданов беше подкрепен в първия и втория мандат от ТИМ. Затова хората го свързват с тях.

На въпрос на "12+3" каква беше цената на подкрепата на ГЕРБ за кметския пост на Кирил Йорданов Димитров обясни, че това е добър кмет, че с него комуникациите са добри. А за ТИМ депутатът каза:

Аз мисля, че тази корпорация (ТИМ - бел. ред.), в началото на прехода, знаете че се вървеше по ръба на закона. Но те се отделиха от този ръб. Не може да се твърди, че съм лице на ТИМ, каза Димитров. Познавам ги, аз съм адвокат. Ако съм бил лицето на ТИМ, нямаше да бъда сменен, каза депутатът от ГЕРБ. Четете публикации и ще видите, че при нас в ГЕРБ има някои техни представители. Има някои техни хора. Няколко са. Примерно 2-3-ма. Тези хора не са без влияние, каза Димитров.

Чуйте разговора в звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна