12+3

Some Details
Публикации

Засилено остава полицейското присъствие в Асеновград

По обед започна насрочена срещата в Асеновград между представители на протестиралите снощи в града срещу ромското насилие, полицията и кмета Емил Караиванов . В срещата участват също вицепремиерът Валери Симеонов и главният секретар на МВР Младен..

обновено на 29.06.17 в 16:35

Финансов експерт: Чрез предложението за намаляване на плащанията в брой се прокарва непопулярна мярка

Драстичното намаляване на плащанията в брой до 1000 лева до 2019 година не e начинът за борба със сивата икономика, заяви в предаването "12+3" финансовият експерт Георги Атанасов : Не това е пътят за борба със сивата икономика и мисля, че депутатите..

публикувано на 29.06.17 в 15:52

Съдът в Габрово отмени общинската разпоредба за такса смет

Габровският административен съд отмени общинската разпоредба за такса смет. Спорът е свързан и със законовите промени, които трябва да гарантират по-честното изчисление на размера на дължимото. Те предвиждат да се мери количеството отпадък и ще влязат в..

публикувано на 29.06.17 в 15:16

Нова бойна машина за армията беше демонстрирана пред наши военни

Два дни финландска компания доставчик на услуги за отбрана, сигурност и поддръжка на авиационна техника, прави демонстрация на нов модел бойна машина за пехотата пред представители на Българската армия и журналисти.   Вчера на полигона в Казанлък бяха..

публикувано на 29.06.17 в 14:43

Златогор Минчев: Кибератаките тестват узязвимите места, които впоследствие да бъдат използвани

Има няколко основни версии за поредната глобална кибератака, каза в предаването "12+3" експертът по киберсигурност доц. Златогор Минчев: За добро или лошо вече най-ценният ресурс става информацията. Неслучайно последната кибератака от около ден,..

публикувано на 29.06.17 в 13:57

Димитър Ганев: Управленската програма на кабинета е най-важното нещо сега, а не скандалите

Скандалите замитат по-важните теми под килима. Това заяви в предаването "12+3" Димитър Ганев от изследователски център "Тренд": За жалост първата по-сериозна инициатива на управляващите, имам предвид административната реформа и тази дигитализация на..

публикувано на 29.06.17 в 13:15

"Опера в парка" започва на 30 юни

На 30 юни започва традиционният летен фестивал "Опера в парка", който се провежда за осми път под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова. Фестивалът ще продължи до 16 юли. "Петрушка" и "Жар птица" са първите спектакли. За балетната програма..

публикувано на 28.06.17 в 16:15

Мюзикълът "Тримата мускетари" е акцент на тазгодишното издание на "Опера в летния театър - Варна"

Мюзикълът "Тримата мускетари" на Максим Дунаевски е сред акцентите на осмото издание на "Опера в летния театър - Варна". Премиерата е утре от 21 часа. Режисьор е Николай Априлов , който разказа:   Незаслужено дълги години "Тримата мускетари"..

публикувано на 28.06.17 в 16:09

Пътешествие из мистични кътчета в България предлага книгата "Времето гледа с 10 очи"

Пътешествие из непознати мистични кътчета в цяла България предлага книгата "Времето гледа с 10 очи" на  журналиста Николай Нинов . Тя е продължение на предишния му сборник с фотописи "Повторени сънища". Книгата разказва и за непознати скални обекти,..

публикувано на 28.06.17 в 15:49

Безплатни детски лагери се провеждат в Кремиковския манастир

В Кремиковския манастир "Св. Георги", едва на 4 километра от София, се провеждат безплатни детски лагери, предназначени за деца от различни възрастови групи. Игуменът на манастира протойерей Серафим Янев разказва как е възникнала идеята: В училище..

публикувано на 28.06.17 в 15:18