12+3

Some Details

Публикации

Ръст на интереса на търговци и на производители към есенния панаир във Враца

Двойно по-голям интерес на търговци и на производители за участие в традиционния есенен панаир във Враца отчитат организаторите от Общината. И тази година най-масовото мероприятие в града и региона ще предложи на местната общественост..

публикувано на 12.09.19 в 16:11
Георги Марков

Георги Марков представи в парламента книгата си "Феноменът Виктор Орбан"

По повод навършването на 30 години от официалното отваряне на границата на Унгария с Австрия народният представител от ГЕРБ Георги Марков представи в парламента книгата си "Феноменът Виктор Орбан". За погледа отвъд познатото на..

публикувано на 12.09.19 в 16:00

По следите на древността – световното културно и природно наследство в Китай

„Китай вече е навсякъде, всички започват да познават и разбират тази страна. България също трябва да я опознае“. Така издателят Станислава Пекова оправда превеждането на български език на книгата на Дин Хау „По следите на древността –..

обновено на 12.09.19 в 15:00

Иванчева не дойде на насрочения от нея брифинг

Бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева, сега кандидат за столичен кмет, не дойде на насрочения от нея брифинг за медиите, на който се очакваше да говори за публикуваните срещу нея материали в медиите преди дни. Иванчева беше..

публикувано на 12.09.19 в 14:55

Дива и нечиста предизборна кампания в Израел

„Събитията в Сирия и осигуряването на координация за сигурност между руската и израелската армии. Такава тема на срещата с руския президент Владимир Путин обяви израелският премиер Бенямин Нетаняху, въпреки че има по-различен поглед към..

обновено на 12.09.19 в 14:40
Петко Симеонов

Петко Симеонов: Кадровият потенциал на страната постави на изпитание Прехода

„Резултатът от Прехода ние не го съзнаваме все още и основните дискусии са за този резултат. Без съмнение Преходът беше полукриминален. Той не можеше да излъчи други водещи лица, освен тези, които са в момента. Бяха извършени и много..

публикувано на 12.09.19 в 14:40

Евгений Дайнов: Целта на този шпионски скандал е да не се загуби София на изборите

„В шпионския скандал се преплитат две линии - на опита за преврат с хакване на пръскачки пред парламента и на използване на държавни институции от страна на властта, за да бъдат убедени т.нар. „десни гласоподаватели“ в София да гласуват за Йорданка..

публикувано на 12.09.19 в 13:24

Проф. Людмил Георгиев за шпионския скандал: Целта е да се спрат енергийните проекти с Русия

„Замисълът от случващото се е да се спрат енергийните проекти с Русия под диктовката на Вашингтон и Американското посолство в България“. Това заяви пред БНР проф. Людмил Георгиев – преподавател в Софийския университет „Свети Климент Охридски“, в..

публикувано на 12.09.19 в 13:11

БЧК организира празник за Световния ден на първата помощ на 14-и септември в София

Празник по повод Световния ден на първата помощ ще се проведе на 14-и септември от 10 часа в Борисовата градина в София. Организатори са БЧК - София. В предаването "12+3" по програма "Хоризонт"  Невелина Стойнева - главен експерт "Програми" в столичната..

публикувано на 11.09.19 в 15:21

Учители на протест "Време е МОН да пие по една студена вода"

„Време е МОН да пие по една студена вода“ - под това име е организирано събитие във Фейсбук, което е насрочено за първия учебен ден - 16 септември. Пред БНР Яна Шишкова, преподавател по китайски език и култура в 138 СУ в София, обясни, че това е..

публикувано на 11.09.19 в 14:55