12+3

Some Details
Публикации
Кольо Колев

Кольо Колев: Има огромен потенциал и ниша за появата на нова политическа формация

До голяма степен бъдещето на националните политически битки ще бъде на основата на антиевропейското и дистанцирането от диктата на европейското , прогнозира в предаването „12+3“ социологът Кольо Колев от   агенция Медиана . Онези партии, при които..

публикувано на 23.01.18 в 13:24
Евелина Славкова

Евелина Славкова: БСП ще трупа дивиденти от говоренето по вътрешни теми по време на Европредседателството

БСП се опитва максимално да се възползва, в контекста на Европредседателството - когато управляващите са фокусирани върху Българското председателство, те да говорят по вътрешни теми, защото в ушите на хората това звучи по-добре, отколкото въпроси..

публикувано на 23.01.18 в 12:54

Протест пред БНТ срещу програмния директор Емил Кошлуков

Десетки граждани се събраха пред сградата на БНТ, за да изразят подкрепата си към предаването "Денят започва с култура". Екипът на предаването твърди, че програмният директор на БНТ 1 Емил Кошлуков оказва натиск при подбора на темите и..

обновено на 22.01.18 в 16:02

"Бременските музиканти“ на сцената на Младежкия театър

Историята за "Бременските музиканти“ оживява на сцената на Младежкия театър с много музика и танци. В интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" режисьорът на постановката Венцислав Асенов разказа: Постарах се да осъвременя..

публикувано на 22.01.18 в 15:05
Д-р Неделчо Тотев

Сдружението на общинските болници се срещна със заместник здравния министър Жени Начева

След като от Министерство на здравеопазването миналата седмица уточниха, че не могат да изпълнят искането на общинските болници за целева субсидия от 30 милиона лева, днес от сдружението се срещнаха на територията на Здравната каса с председателя на..

публикувано на 22.01.18 в 14:42
Диана Ковачева, Георги Събев, Момчи Неков и Мая Манолова

Общо европейско законодателство и общ контролен орган трябва да се борят с двойните стандарти при храните

Общо европейско законодателство и общ контролен орган трябва да прекратят практиката на големите корпорации да предлагат еднакви храни с различно качество за пазарите в старите и новите страни-членки на ЕС. Това становище ще предложи на комисията по..

публикувано на 22.01.18 в 14:34

МОН разпределя допълнителни пари за училищата по новосъздадения регионален коефициент

Министърът на образованието Красимир Вълчев и екипът му представиха промените в наредбата за финансиране за институциите, според които училищата ще получават средства по нов модел.  Министерството на образованието ще разпределя допълнителни пари..

публикувано на 22.01.18 в 14:22

Държавата поставя ограничения пред Дунавски драгажен флот

Дунавският драгажен флот е създаден преди 55 години по всички правила на добрата социалистическа практика - машините са на брега на реката, там са дълбачките, баржите, лентите, складовете - всичко. Предприятието работи - доставя качествени материали за..

публикувано на 22.01.18 в 14:06

Румен Радев и Илияна Йотова - една година по-късно

Днес се навършва една година от встъпването в длъжност на Румен Радев и Илияна Йотова като президент и вицепрезидент. Дни след като пое поста, новият президент разпусна парламента, насрочи избори и назначи служебен кабинет. Радев и..

обновено на 22.01.18 в 13:32

Какво ни каза Меркел в София

На мен ми се струва, че това ще е „дискретна добронамерена помощ“ – да не потискаме самочувствието им, да ги обучаваме, да им помагаме, без това да става публично и известно . Това коментира в предаването „12+3“ журналистът от БНР Силвия Великова..

публикувано на 22.01.18 в 13:27