12+3

Some Details

Публикации

Андрей Райчев

Андрей Райчев: До края на годината ще има и парламентарни избори

Смятам, че до края на годината ще има предсрочни парламентарни избори, каза социологът Андрей Райчев в интервю за предаването „Нещо повече“ на програма „Хоризонт“, коментирайки политическите скандали. Не мога да кажа, че рухва доверието в..

публикувано на 24.04.19 в 16:33

Открит урок по пътна безопасност в детска градина

На открит урок децата от двете подготвителни групи на детска градина "Радост" в София представиха знанията си по пътна безопасност.   Директорът на детското заведение Илонка Стоянова увери присъстващите на празника, че малките участници в движението са..

публикувано на 24.04.19 в 15:30

Бар Рафаели - водеща на "Евровизия 2019" въпреки проблемите с данъчните власти

Весела Райчинова, която живее в Тел Авив, коментира в "12+3" случая с известния модел Бар Рафаели, която има проблеми с данъчните власти в Израел. Рафаели беше обвинена, че укрива данъци и срещу нея започна дело. Тя твърдеше, че живее в чужбина,..

публикувано на 24.04.19 в 15:20
Емил Кошлуков

Емил Кошлуков временно ще ръководи БНТ

Емил Кошлуков временно ще изпълнява длъжността генерален директор на Българската национална телевизия (БНТ), след като Съветът за електронни медии (СЕМ) единодушно гласува оставката на досегашния шеф на националната медия Константин Каменаров. До..

обновено на 24.04.19 в 15:02

"Приказки от високосната година" - нова книга на Иглика Дионисиева

„Приказки от високосната година“ - новата книга на Иглика Дионисиева е сборник разкази - съвременни и с фолклорен елемент. Фолклорът е част от историческата памет, съвремието има нужда от напомняне, смята писателката. Когато събрах достатъчно..

публикувано на 24.04.19 в 14:57

МЗ иска да внесе ваксини срещу морбили и на свободния пазар

Всяка година държавата отделя по 40 млн. лева за ваксини. Това съобщи главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев по повод Европейската имунизационна седмица. „Случаите на морбили нарастват и в момента са 497, съобщи още държавният..

обновено на 24.04.19 в 14:27

Проф. Дуранкев: Казусът с УНСС ще се реши скоро, това е в полза на образованието

Едва ли ще се стигне до фалит на УНСС, съвсем скоро въпросът ще се реши, прогнозира в предаването „12+3“ на програма „Хоризонт“ проф. Боян Дуранкев, преподавател в УНСС. УНСС отдавна се нуждаеше от нов корпус, има договореност в Министерския..

обновено на 24.04.19 в 13:44
Дарина Григорова

Проф. Дарина Григорова: Рейтингът на новия украински президент ще пада

Повечето от гласовете за Володимир Зеленски на изборите в Украйна бяха всъщност против Петро Порошенко, отбеляза в интервю за предаването „12+3“ на програма „Хоризонт“ проф. Дарина Григорова. Тя подчерта, че Зеленски е проект без партия, показно..

обновено на 24.04.19 в 13:40

Минчо Христов: Дойде времето на мажоритарните кандидати

В парламента има партийни представители, не народни представители, каза в интервю за „12+3“ доц. Минчо Христов, бивш депутат, независим кандидат за евродепутат на предстоящите евроизбори. Мисля, че е крайно време да излязат хора със..

публикувано на 24.04.19 в 13:02

Софийската стокова борса: Скок в цената на петрола и срив в цените на зърното

Рязък скок в цената на петрола на международните пазари и срив в цените на зърното на световните борси от началото на годината, показват тенденциите и на Софийската стокова борса. Петролът е поскъпнал с 25 % за четири месеца, а поевтиняването на..

публикувано на 23.04.19 в 15:57