12+3

Some Details
Публикации

Училище събира пари за болен шестокласник

Тази учебна година в хуманитарната гимназия "Свети Свети Кирил и Методий" в Добрич започна не само с цветя, тържества, празнично настроение и много усмивки, но и с един призив на преподавателите за помощ. Апелът е към всички, които искат и могат да..

публикувано на 19.09.17 в 15:43

Общопрактикуващите лекари отново настояват децата да плащат такса за преглед

От следващата година да се въведе потребителска такса и за децата, когато ходят на преглед при личния лекар, настояват отново от Сдружението на общопрактикуващите лекари. Защо, обясни в предаването "12+3" председателят на сдружението доц. Любомир..

публикувано на 19.09.17 в 15:13

СЕТА заплашва дребния бизнес и интереса на хората, смятат еколози

Търговското споразумение между Европейския съюз и Канада (СЕТА) заплашва дребния бизнес и интересите на населението и работи единствено в полза на големите компании. За това предупредиха от екологичното сдружение "За земята". Страната ни има избор дали..

публикувано на 19.09.17 в 14:42

Ангелкова: Летният сезон е много успешен

Летният туристически сезон до момента е много успешен, каза в предаването "12+3" министърът на туризма Николина Ангелкова: Към момента летният туристически сезон върви изключително успешно. Той и към момента продължава, защото целият септември..

публикувано на 19.09.17 в 14:03

Ася Гонева, КНСБ: Подводните камъни пред кандидата за управител на НОИ са в политическата сфера

Липсата на кандидати за управител на НОИ не означава, че такива няма, каза в предаването "12+3" Ася Гонева от КНСБ, която е председател на Надзорния съвет на института:   Така или иначе вече има кандидат, той днес ще бъде гласуван. Гонева..

публикувано на 19.09.17 в 13:20

Сърбия отпуска 1 млн. евро за реконструкция на сградата на ОУ "Христо Ботев" в Димитровград

Сръбското правителство ще отпусне един милион евро за реконструкция и възстановяване на сградата на Основно училище "Христо Ботев" в сръбския град Димитровград. Това обяви секретарят на сръбския президент Никола Селакович при посещението на..

обновено на 18.09.17 в 18:37

Художникът Владо Руменов представя своята книга "Защо Тибет"

Художникът Владо Руменов е авторът на книгата "Защо Тибет". В интервю за предаването "12+3" той разказа за пътуванията си в Тибет: Тази книга е писана преди 15 години. През 50-те години Китай превзема Тибет и го лишава от независимост. Аз..

публикувано на 18.09.17 в 16:06
Младен Маринов

Младен Маринов: И Агенция "Митници" се включи в разследването на МВР за разбиването на престъпна група

Агенция "Митници" също се е включила в разследването на МВР от края на миналата седмица, когато в София беше разбита престъпна група.  Това съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов . Той добави, че акцията продължава и през днешния ден.   Три..

обновено на 18.09.17 в 15:48

Инспекторатът по образование започва проверка на детска градина в Ловеч

Регионалното управление на образованието в Ловеч започна проверка в детската градина "Слънце“ в града, след като недоволни родители подадоха жалба срещу действията на директорката и най-вече заради това, че е разместила децата от част от..

публикувано на 18.09.17 в 15:16
Алексей Петров

Алексей Петров: Отвличанията се отразяват на репутацията на държавата

Отвличанията се отразяват на репутацията на държавата. Това коментира в интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт" Алексей Петров , преподавател по корпоративна сигурност и бивш съветник в ДАНС: Не мога да твърдя, че Тони Златков е..

публикувано на 18.09.17 в 14:52