12+3

Some Details
Публикации

Повече пари за социална политика, образование, отбрана и заплати в проектобюджета за 2019 г.

Министерството на финансите публикува днес проекта за бюджета за 2019 г., като посочи, че приоритети в него са социалната политика, образованието, отбраната, политиката по доходите и по-справедливи субсидии за общините. В сферата на..

обновено на 22.10.18 в 16:00

Бизнесът определи масовата подмяна на касови апарати като пореден удар за икономиката

Бизнесът определя масовата подмяна на касовите апарати заради новите изисквания на приходната агенция като пореден удар върху легалната икономика.  Старите фискални устройства трябва да излязат от употреба до края на март следващата година, срок,..

обновено на 22.10.18 в 15:42

Ясмина Реза отново на българска сцена с "Белла фигура" на Антон Угринов

"Привлекателното при Ясмина Реза е това, че тя има собствен език. Живеем във време, което е един copy-paste, всеки имитира някого и колкото и да са умели и сръчни повечето хора на изкуството, които се имитират взаимно по един много атрактивен начин, е..

публикувано на 22.10.18 в 15:08

„The Bingo Project“ на балет "Арабеск" - ще оцелее ли изкуството

"В момента има невероятна девалвация на говоримото. Непрекъснато се обясняваме кой какво искал да каже, той не искал да каже това... Танцът е по-искрен. Танцът достига по един доста абстрактен начин, както и музиката, и възбужда интелекта и..

публикувано на 22.10.18 в 14:44
Боян Чуков

Боян Чуков: Оттеглянето на САЩ от договора за ракетите е трагедия за Европа

Независимо как се казва президентът в Белия дом, американската стратегия е една и съща, тактиката е различна, а Доналд Тръмп е изключително последователен, ако се има предвид американската стратегия. Това каза в предаването "12+3"..

публикувано на 22.10.18 в 13:55
Борис Попиванов

Борис Попиванов: За това правителство думите нямат значение

„Това правителство, особено с личността на министър-председателя, се опитва да внуши от доста време насам, че думите нямат особено значение, че каквото и да се говори, може да се предложи друга интерпретация. Затова приказките могат да..

публикувано на 22.10.18 в 13:22
Георги Харизанов

Казусът с вицепремиера Симеонов и майките на деца с увреждания няма да разклати правителството

Този тип протести – като на майките на деца с увреждания срещу вицепремиера Валери Симеонов – допринасят за това популярността на управляващата партия да страда, но едва ли биха могли да бъдат основание за разклащане на цялото управление, тъй като..

публикувано на 22.10.18 в 13:00

Майките на деца с увреждания протестират с искане за оставката на Валери Симеонов

Майките на децата с увреждания от инициативата "Системата ни убива" и граждани протестират пред сградата на Министерския съвет с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. На площада пред сградата на правителството са се събрали..

обновено на 22.10.18 в 12:54
Жени Начева

Надзорният съвет на НЗОК одобри проектобюджета на обществения фонд за следващата година

Надзорният съвет на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) одобри окончателно проектобюджета на обществения фонд за следващата година с пълен консенсус, като бюджетът е с 490 милиона лева повече от тази година. Това съобщи председателят на..

обновено на 22.10.18 в 12:48

Левон Манукян: Иван Маринов ме научи на много

Навършиха се 90 години от рождението на големия български композитор и диригент Иван Маринов. За предаването „12+3“ по „Хоризонт“ Левон Манукян, който е негов ученик, сподели: „Определено това е едно от емблематичните имена на българската..

публикувано на 18.10.18 в 15:56