12+3

Some Details
Публикации
Николай и Евгения Баневи в Специализирания наказателен съд на заседанието му на 7 декември в София.

Евгения и Николай Баневи остават окончателно в ареста

Окончателно Евгения  и Николай Баневи остават в ареста. Решението е на Апелативния специализиран съд. Малко след произнасянето му двамата дадоха импровизирана пресконференция в съдебната зала. Разговорът с медиите беше поискан и..

обновено на 13.12.18 в 17:09

Фотоизложба за Невена Коканова пред Народния театър

Изложба със снимки на актрисата Невена Коканова беше открита днес преди обед в градската градина пред Народния театър „Иван Вазов“. Поводът е 80-та годишнина от рождението ѝ, които се навършиха преди ден. част от снимките се показват за първи път и са от..

публикувано на 13.12.18 в 16:10
Вътрешният министър Младен Маринов връчва наградата

Пътен полицай от Пловдив и сектор "Фалшификации" в ГДБОП бяха отличени с МВР награди

Младши автоконтрольор Стойчо Яковски от ОДМВР-Пловдив получи наградата "Полицай на годината 2018". Той беше награден от вътрешния министър Младен Маринов и главния прокурор Сотир Цацаров. Тържествената церемония "Полицай на годината 2018" се..

публикувано на 13.12.18 в 15:38
По инициатива на президента се състоя дискусия на тема „Избори - прозрачност и доверие“.

Президентът Радев предлага видеонаблюдение при броенето на бюлетините

На дискусия за прозрачността в изборния процес президентът Румен Радев предложи да се разгледа темата за въвеждане на видеонаблюдение в секционните избирателни комисии. Това според държавния глава ще осигури прозрачност при броенето на..

обновено на 13.12.18 в 15:10
tedi_moskov_bgnes.jpg

Теди Москов деполитизира Еторе Скола до разказ за любовта и приятелството в "Аз обичам, ти обичаш, тя обича"

Любовен четириъгълник, в който се изследва сливането между любовта и приятелството – две човешки и сърдечни неща. Така режисьорът Теди Москов описва новата си постановка „Аз обичам, ти обичаш, тя обича“ в предаването „12+3“. На 14 декември е..

публикувано на 13.12.18 в 15:01
Владимир Караджов

Владимир Караджов: Искам да бъда най-добрият писател сред географите

От 20 години в България не е писан приключенски роман. Така казали на Владимир Караджов, след като на книжния пазар се появила книгата му "Етиопска приказка". Това се случва точно преди година -  на 13 декември 2017-а. Оттогава насам авторът й се..

публикувано на 13.12.18 в 14:49

Бойко Ламбовски: Не връчихме наградата за литература "Хеликон" поради липса на консенсус

Наградата за литература „Хеликон“ не беше връчена тази година, тъй като петимата членове на журито не са могли да се спрат на едно заглавие от 12-те номинирани, което да превъзхожда всички останали. Това заяви в предаването „12+3“ писателят Бойко..

публикувано на 13.12.18 в 14:03
Премиерът Тереза Мей защитава  постигнатото проектоспоразумение за Брекзит в британския парламент.

Калоян Методиев: Тереза Мей я спасява единствено различието между враговете й

Единственото, което спасява британския премиер, е разделението между политическите й врагове. Това заяви в предаването „12+3“ политологът Калоян Методиев, след като вчера Мей оцеля след вот на доверие, даден й от мнозинство депутати от нейната..

публикувано на 13.12.18 в 13:43

Симеон Николов: ЦРУ предупреди за опасност от граждански войни в Европа още през 2008-а

Терористични атентати като този в Страсбург показват, че в Европа има опасност от вълна от граждански конфликти. Това заяви в предаването „12+3“ анализаторът Симеон Николов от Центъра за стратегически изследвания. Според Николов органите..

публикувано на 13.12.18 в 13:09

Сътресения в ръководството на образованието в Русе

Системата на образованието в Русе отново преживява вълнения и те са предизвикани от смени на самия й връх. От вчера уволненият преди година началник на Регионалното управление на образованието Димитър Райнов е отново на работа след решение..

публикувано на 12.12.18 в 16:06