12+3

Some Details
Публикации

Финансовата подкрепа за хората с увреждания, обвързана с линията на бедност, влиза в сила от 1 януари

Месечната финансова подкрепа за хората с увреждания, която ще бъде обвързана с линията на бедността, ще влезе в сила още от 1 януари следващата година. Това се разбраха участниците в последното заседание на работната група в социалното..

обновено на 16.08.18 в 18:59
Европейското бъдеще на Косово остава неясно, докато сянка върху него хвърлят големите въпросителни около териториалните спорове със Сърбия. На снимката: шефът на Съвета на ЕС Доналд Туск и косовският президент Хашим Тачи.

Бисер Банчев: Двустранните отношения на Балканите никога не са само двустранни

"На Балканите двустранните отношения никога не са само двустранни. На везните и на двете страни са поставени много сериозни интереси, ангажименти и много сериозни въпроси за отстъпка и това усложнява решението." Това каза в предаването "12+3" д-р..

публикувано на 16.08.18 в 17:04
Валентин Атанасов

В Сливо поле има пари и няма корупция

Сливо поле е малка община, която има досег както с Дунава, така и с Добруджа. Плодородните земи са привлекли хора от Кримския полуостров до Родопите. Там живеят заедно българи, турци, цигани, помаци и татари. В общината няма безработица и има..

публикувано на 16.08.18 в 16:34

Родителска организация иска оставки в Дирекция "Образование" на СО, според Фандъкова няма основание

Родители ще протестират пред Столичната община на 10 септември с искане в София да бъдат построени нови детски градини и училища. Демонстрацията се организира от Националния инициативен комитет за качествена и иновативна образователна система...

публикувано на 16.08.18 в 15:36

Как кризата с турската валута се отразява върху бизнеса

Сривът на турската лира ще се отрази най-пряко върху търговския поток, защото той е по-чувствителен и реагира на краткосрочни шокове, а след това се възстановява. Това каза за предаването "12+3" Милена Виденова, ръководител на компания за..

публикувано на 16.08.18 в 15:31
Димитър Гърдев

Димитър Гърдев: Ердоган изтегли изборите, защото очакваше този срив

"Естествено беше да се стигне до конфронтация между силни и неотстъпчиви характери като президентите на Турция и САЩ Ердоган и Тръмп.  И в двете държави положението е такова, че нито една от тях не може да си позволи нито едно отстъпление – никъде,..

публикувано на 16.08.18 в 14:06
Агенция по вписванията

Златогор Минчев: Невъзможно е да изчезне всичко от Търговския регистър

Информацията от Търговския регистър е загубена не само по технологични причини, по-скоро протоколът, по който се извършва съхраняването на данните, може би в летните месеци не е бил спазен докрай и елементът на човешка грешка също е факт...

публикувано на 16.08.18 в 13:10

Филм разказва за системата на Йова Йорданова за обучение по цигулка

Системата на Йова Йорданова за обучение по цигулка повече от 35 години предизвиква огромен интерес в цял свят. Чрез нея за много кратко време децата изпитват удоволствието от изпълненията си на цигулка, тя променя начина на поставяне на ръката..

публикувано на 16.08.18 в 13:00
Църквата

За девета поредна година ще се проведе "Арт Емона"

В село Емона за девето поредно лято ще се проведе „Арт Емона“ – фестивал на изкуствата с благотворителна цел. Средствата от фестивала се използват за укрепване и реставриране на църквата „Св. Николай Мирликийски“ в село Емона.        На 17 август..

публикувано на 15.08.18 в 17:27
Деница Златева

Деница Златева: Очакваме политическа отговорност за срива на Търговския регистър

Предприетото от Агенцията по вписванията от срива на Търговския регистър до момента говори по-скоро за хаотични действия, отколкото за следване на разписани политики за сигурност и за реакция при кризи. Това заяви в предаването „12+4“ Деница Златева –..

публикувано на 15.08.18 в 16:44