12+3

Some Details
Публикации
Иво Сиромахов

Иво Сиромахов с нова книга, озаглавена "Българско радио"

Новата книга на сценариста Иво Сиромахов е със заглавие "Българско радио". Книгата вече е на пазара. В интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" Сиромахов разказа: Това е един сатиричен роман, който всъщност изследва..

публикувано на 23.03.17 в 16:54

Премиера на филма "Дъга - разкази в картинки"

Днес във Варна и на 28 март в София от 20 часа в Дома на киното ще бъде премиерата на филма "Дъга - разкази в картинки". В интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт" Мария Николова , която е режисьор на филма, разказа: "Дъга“..

публикувано на 23.03.17 в 16:33

Как можете да се включите в залесителните акции на "Зеления отбор на България"

Най-доброто време да засадиш дърво е преди двайсет години, а следващият най-добър момент е днес. С тези думи "Зеленият отбор на България“ кани всички, които имат свободно време на 25 и 26 март, да се присъединят към една добра инициатива за..

публикувано на 23.03.17 в 16:13
Село Фролош

Две села в Кюстендилска област са извън водоснабдителната система на ВиК

Има две села на територията на Кюстендилска област, които са извън водоснабдителната система на ВиК. Твърдят го жителите им, които са и потърпевшите от десетки години насам. Става дума за Фролош и Цървище, разположени покрай река Копривлен - в..

публикувано на 23.03.17 в 15:52

МВР показа как ще се проверяват секциите, в които гласуваме

Полицията и общинските власти демонстрираха как на практика ще се проверяват изборните секции у нас, преди да бъдат запечатани преди вота в неделя. Място на демонстрацията се оказа едно от рисковите за купуване на гласове села в Софийска област -..

публикувано на 23.03.17 в 15:32
Петя Първанова

Петя Първанова: Обстановката в центровете за бежанци на територията на страната е спокойна

Обстановката в центровете за бежанци на територията на страната е спокойна. Това подчерта в интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" Петя Първанова от Агенцията за бежанците: Във всички центрове за бежанци на територията на..

публикувано на 23.03.17 в 15:08
Стамен Янев

Преките инвестиции в България през първия месец на годината нарастват с близо 92% на годишна база

Преките инвестиции в България през първия месец на годината нарастват с близо 92% на годишна база, като достигат 54 милиона евро, показват предварителни данни на Българската народна банка. Всяко нещо в сферата на инвестициите влияе. Това обясни в..

публикувано на 23.03.17 в 14:28
Разград

Какво очакват жителите на Разград и Плевен от новите депутати

Как избирателите видяха, чуха политическите послания? Ориентираха ли се за кого да гласуват? Какво ще очакват от новите народни избраници? В Плевен кандидатите за народни представители почти приключиха кампаниите си. Прави впечатление спазването..

публикувано на 23.03.17 в 13:58

Нишан Джингозян: Полицейското присъствие навсякъде в Лондон е засилено

Обстановката в Лондон е спокойна и нормална, но се наблюдава засилено полицейско присъствие. Това заяви в интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт" Нишан Джингозян , българин, живеещ и работещ в Лондон: През прозореца на моя офис..

публикувано на 23.03.17 в 13:29
Омбудсманът Мая Манолова на среща с шивачки от Дупница

Мая Манолова посети стачкуващите работници от мина "Оброчище"

Омбудсманът Мая Манолова се срещна с протестиращите миньори от мангановата мина "Оброчище“. Работниците протестират вече 13-ти ден, а някои от тях вчера обявиха и гладна стачка. Миньорите настояват за по-високи заплати и ясно нормиран работен ден,..

публикувано на 23.03.17 в 13:08