12+3

Some Details
Публикации
Борислав Цеков

Борислав Цеков: Няма нищо случайно в появяването на Доналд Тръмп на политическата арена

Доналд Тръмп беше единственият кандидат на тези избори, който имаше много ясна и подробна, систематизирана политическа платформа не просто в условията на кампанията, а повече от 10 години, и то систематизирана в четири книги.Те продължават..

публикувано на 18.01.17 в 14:57
Фрагмент от

"Боряна" от Йовков търси прочит на вечните въпроси в български контекст

Младите хора не бива да се подценяват. Когато са общочовешки, те могат да гледат както истории от Древен Египет, така и истории отпреди 100 години. Това каза актрисата Параскева Джукелова преди премиерата на спектакъла "Боряна" от Йордан Йовков на..

публикувано на 18.01.17 в 14:29

Конкурс за нов директор на Софийската филхармония провокира музикантите да излязат на протест

Обявяването на конкурс за нов директор на Софийската филхармония от Министерството на културата в последните дни на кабинета "Борисов" провокира музикантите и служителите да излязат на протест. Чавдар Нейков , заместник-председател на Федерация..

публикувано на 18.01.17 в 14:28
Досегашният началник на отбраната генерал Константин Попов сдаде длъжността на вицеадмирал Емил Ефтимов

Вицеадмирал Емил Ефтимов е новият началник на отбраната

Вицеадмирал Емил Ефтимов пое поста началник на отбраната. Генерал Константин Попов обяви оттеглянето си, малко след като бившият му колега Румен Радев стана президент и върховен главнокомандващ. Неформално оттеглянето на Попов се свързва с..

публикувано на 18.01.17 в 14:02
Арман Бабикян

Арман Бабикян: В мандата на Плевнелиев липсваше сериозната балканска политика

Във финалния отчет на досегашния президентски тандем Росен Плевнелиев – Маргарита Попова впечатление направи искреността на изявлението и в добрия, и в лошия смисъл на думата. Този прочит направи пиар експертът Арман Бабикян в интервю за предаването..

публикувано на 18.01.17 в 13:02
Иван Гарелов

Иван Гарелов: Отчетът на Плевнелиев ще повлияе върху изборите

Отчетът на държавния глава Росен Плевнелиев в края на неговия мандат очевидно е подчинен на предстоящите извънредни парламентарни избори. Този отчет може да повлияе на парламентарните избори по същия начин, по който името и дейността на президента..

публикувано на 18.01.17 в 13:01

Започва четвъртото гласуване за председател на ЕП

Европейският парламент не успя да избере в три тура своя нов председател, съобщи досегашният председател Мартин Шулц . Започва четвъртото, последно гласуване, на което се явяват само двамата кандидати, събрали досега най-много гласове. Това са..

обновено на 17.01.17 в 20:54

Премиера на книгата "Животът не струва пари"

На 26 януари от 19.30 часа в Клуба на пътешественика, който се намира на улица "Сердика“ 15, ще бъде премиерата на книгата "Животът не струва пари" на младия писател Иво Христов , който е само на 15 години. В интервю за предаването "12+3" по..

публикувано на 17.01.17 в 16:08

"Пътуващо училище" - инициатива на фондация "Подарете книга"

"Пътуващо училище" е една инициатива на фондация "Подарете книга". В интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" Благовеста Пугьова , основател на фондацията, разказа за инициативата: Идеята е да помогнем на децата от институциите да се..

публикувано на 17.01.17 в 15:52
Тереза Мей

Тереза Мей: Великобритания няма да се стреми към членство в единния пазар, след като напусне ЕС

Британците поискаха контрол върху броя на европейските граждани, идващи в страната, и аз ще изпълня тяхното искане. Това заяви премиерът на Великобритания Тереза Мей в речта си за Брекзит, като посочи още, че Лондон не може да остане член на..

обновено на 17.01.17 в 15:31