12+3

Some Details
Публикации

Генералният консул на България в Торонто: Нямаме информация за пострадали български граждани при инцидента

След една изключително дълга и напрегната нощ, продължаваме да не разполагаме с информация, нямаме и сигнали за пострадали български граждани. Това каза генералният консул на България в Торонто Петър Крайчев в интервю за предаването "12+3“...

публикувано на 24.04.18 в 14:57

НАТФИЗ провежда 36-часов театрален и киномаратон през уикенда

36-часов театрален и киномаратон ще има този уикенд в Националната академия за театрално и филмово изкуство. Това ще е 14-ото му издание и без прекъсване при вход свободен зрителите ще могат да видят десетки представления, прожекции и изложби...

публикувано на 24.04.18 в 14:52

Яна Алексиева: Тестът за готовност за 1-ви клас няма да влияе на приема в училище

Няма нужда да има напрежение за теста, който оценява готовността на децата за постъпване в първи клас. Това каза в интервю за предаването „12+3“ изпълнителният директор на Асоциация „Родители“ Яна Алексиева по повод промяната в Наредбата за..

публикувано на 24.04.18 в 14:34

ЕК готви нов регламент за етикетите, които показват консумацията на ток от домакинските електроуреди

Нов регламент за етикетите, които показват консумацията на ток от домакинските електроуреди, подготвя Европейската комисия, по настояване на бранша.  Новата скала ще бъде обозначена с латинските букви от А до G в низходящ ред. Най-енергоефективни ще..

публикувано на 24.04.18 в 14:31

"Демократична България“ предлага актуализиране на текстовете от Закона за хазарта

Извънпарламентарното обединение „Демократична България“, включващо ДСБ, „Да, България“ и „Зелените“ - изпрати до председателя на парламента и парламентарните групи предложение за актуализиране на текстовете от Закона за хазарта. Иво Мирчев, който е..

публикувано на 24.04.18 в 14:13

Поименните билети - ще решат ли проблема с футболното хулиганство

„Футболните запалянковци са по-различни от всички останали спортни запалянковци. Останалите спортни състезания се провеждат основно в зали и там пропускателният режим е малко по-строг. Футболното хулиганство е в пряка зависимост от респекта на..

публикувано на 24.04.18 в 13:41

Спор за организацията и провеждането на младежката конференция в София

Участници на Европейския младежки форум изразиха недоволство от начина, по който Българското европредседателство организира заседанието на младежката конференция в София през миналата седмица. Те упрекват българските власти в повърхностен подход,..

публикувано на 24.04.18 в 12:59

Премиерът Борисов даде едномесечен срок за допълнителни мерки срещу незаконните продажби на цигари

Увеличение на дела на  контрабандните цигари  у нас показва проучване на инициативата “Срещу незаконната търговия”. През четвъртото тримесечие на миналата година този дял е бил 6,6 %.  "Има градове като Пазарджик и Хасково, където нивото си..

обновено на 23.04.18 в 15:15

Премиерата на "Колко е важно да бъдеш сериозен“ на Бойко Илиев ще бъде на 15 май

Премиерата на "Колко е важно да бъдеш сериозен“ на режисьора Бойко Илиев се отлага за 15 май заради заболяване на актьор. Пиесата ще се играе в Народния театър и е продължение на прословутата пиеса на Оскар Уайлд. В интервю за предаването..

публикувано на 23.04.18 в 14:37

Организацията "Живот без тютюнев дим" иска да бъдат забранени рекламите на тютюневи изделия

Коалиция "Живот без тютюнев дим" се обяви за законови промени, с които да бъдат забранени рекламите на тютюневи изделия. Председателят на организацията д-р Гергана Гешанова обяви, че 75% от българите са против този вид реклами и спонсорства...

обновено на 23.04.18 в 14:36